Telepathisch Gesprek met een Dier

Communiceren met een dier via foto

 

 2014 nieuw 020 sultanhoofd

 

Inleiding

Ik wil het graag even hebben over het communiceren met dieren en het voeren van een telepathisch gesprek met dieren.
Wellicht komen de volgende problemen je bekend voor: Je wil met je dier iets doen, maar het weigert of doet iets volledig onverwachts. Misschien is jouw dier wel ziek of wil het je iets duidelijk maken. Erg frustrerend als je er maar niet uitkomt! Het kan ook zijn dat je dier ziek is maar je op die manier iets wil duidelijk maken over jezelf.

Wanneer je kunt communiceren met dieren kun je aan je dier vragen waarom het bepaalde dingen doet, wat het je wil vertellen of gewoon waarmee het dier precies een probleem heeft. Dit is natuurlijk erg handig, maar zo makkelijk is dat ook weer niet. Sommige dieren hebben er geen behoefte aan om te communiceren of willen op dat moment gewoon niet “praten”.
Het kan ook zijn dat het dier ons iets duidelijk maakt over onszelf; het spiegelt onze persoonlijke blokkades en dan is het een kwestie voor het baasje om deze blokkades onder ogen te zien! Ook dit moeten we respecteren! Alles draait om het respect voor het dier en zijn eigen persoonlijkheid.

Een dier kent natuurlijk ook emoties als verdriet, jaloezie, angst, boosheid enzovoort. Ook dat kan een effect hebben op het ‘probleem’ dat zich voordoet.
Hoewel er altijd mensen zullen zijn die beweren dat dit niet zo is… (iedereen heeft recht op zijn waarheid), heb ik in ieder geval wél zeer vaak ervaren dat ze wel degelijk zo’n gevoelens kunnen hebben en erg veel lijden, dikwijls omwille van en door mensen!

Ik communiceer met dieren en probeer zo de reden van het probleem te ontdekken. Meestal doe ik dit tijdens mijn sessies met het dier, het eerste gesprek. Ik stel gerichte vragen en luister naar wat ze te vertellen hebben, zodat ik na afloop van het gesprek het baasje op de hoogte kan brengen.

Het vervelende punt is vaak dat het probleem maar al te vaak bij de mens ligt…  Wanneer we met de mens praten (de eigenaar van het dier) merken we soms dat hij de boodschap niet ‘wil’ horen of dat hij niet wil meewerken. Uiteraard komen we dan geen stap verder om het dier ter hulp te komen. Heel jammer is dat, want héél veel problemen zouden hierdoor kunnen verdwijnen.

Daarom wil ik even een oproep doen aan mensen die hun dier graag willen (laten) helpen: Probeer open te staan voor alle mogelijkheden en alle invalshoeken. Weet dat wanneer je aan het probleem van een dier wil werken, dat het héél vaak betekent: Aan jezelf werken! Als je een consult aanvraagt hou dan niets achter om uit te testen of dit wel werkt, op deze manier verspil ik veel tijd met te achterhalen wat jij al lang weet en daardoor kan het gesprek helemaal anders verlopen.

Ik hoop dat we op die manier een betere wereld kunnen scheppen voor de dieren, want geloof me, er is nog veel werk !

 

Wanneer kan je de hulp inroepen van een dierencommunicator?

 • Bij de aanschaf van een dier
 • Bij trauma’s uit het verleden of het heden
 • Bij gedragsproblemen, angsten of agressie
 • Bij chronische ziekte of lichamelijke klachten
 • Wanneer je het gedrag van je dier niet begrijpt of bij problemen met communicatie
 • Als je je dier gewoonweg beter wil leren begrijpen
 • Bij een ouder (wordend) dier dat wat hulp en ondersteuning nodig heeft
 • Stervensbegeleiding
 • Om contact te maken na het overlijden of onbeantwoorde vragen na de dood

 

Hoe gaat zo’n telepathisch gesprek in zijn werk?

Wanneer ik contact opneem met een dier doe ik dit meestal met behulp van een foto. Telepathisch communiceren is het opvangen van allerlei zintuiglijke gewaarwordingen zoals beelden, woorden, gevoelens, emoties, geuren en smaken. Wanneer ik een foto van het dier vastneem, krijg ik vaak al meteen beelden of woorden door. Als je gevoelig bent voor het oppikken van dergelijke dingen (je kan dit leren) en ervoor openstaat, kan het dier je via deze weg heel veel laten zien en voelen, om zo informatie door te geven over wat er aan de hand is.

Elk dier heeft zijn eigen persoonlijkheid die ook naar boven komt in het gesprek. Sommige dieren zijn echte spraakwatervallen die haast niet te stoppen zijn. Bij andere moet je eerder gerichte vragen stellen. Maar zo goed als alle dieren vinden het super leuk om op deze manier contact te mogen maken met de mens!

Schermafbeelding 2014-03-16 om 08.44.59In de voorbije 18 jaren waarin ik dit werk doe als dierencommunicator, heb ik enorm veel ontroerende, pakkende, mooie en leerrijke boodschappen mogen ontvangen en deze kunnen doorgeven aan hun baasjes. Mensen krijgen op deze manier heel veel informatie en inzichten over hun dier en op deze manier kunnen we veel te weten komen over hun gedrag, de redenen waarom ze bepaalde dingen doen, of ze mischien hun baasje spiegelen en iets willen vertellen, maar vooral: wat wij voor hen kunnen doen en hoe we ze kunnen helpen.

Ikzelf ben erg gevoelig voor energieën. Daarom is het dan ook voor mij veel beter en makkelijker om ‘op afstand’ te communiceren via een foto. Zo kan ik me goed afsluiten van alle andere binnenkomende boodschappen en heb ik geen afleidende factoren in mijn buurt. Dit is nodig om het gesprek zo zuiver mogelijk te laten verlopen. Het grote voordeel van telepathisch communiceren met behulp van een foto is ook dat ik het gesprek kan inplannen en uitvoeren op een moment dat dit het beste kan en wanneer ik er het meeste tijd voorkan maken. Indien het gesprek ter plaatse zou gebeuren, dan moet er een afspraak gemaakt worden en moet ik op dat precieze moment ook het gesprek voeren,terwijl dit om allerlei mogelijke redenen misschien niet goed voelt of niet de ideale moment is. Bij een gesprek op basis van een foto, is er dus meer flexibiliteit en daardoor ook vaak een ‘beter’ en zuiverder eindresultaat.

Wanneer u een telepatisch gesprek op basis van een foto aanvraagt, hou dan rekening met een tijdspanne van ongeveer 2 weken. Binnen die tijd zal ik dan het gesprek inplannen en laten plaatsvinden, waarna ik u opnieuw contacteer met de uitkomst van dit gesprek. Hierdoor kan ik alles netjes inplannen en kan ik steeds alle tijd nemen zodat het dier weet dat ik er voor hem of haar ben!

Een gesprek kost 50€ en duurt gemiddeld 60 tot 90minuten.

Heb je een dringend consult nodig? Vraag dan een spoedreading aan, deze wordt binnen de 48u na aanvraag ( en betaling ) gedaan. Een spoedreading komt op 65€

 

Hoe vraag je een gesprek aan?

 1. Stuur een mailtje naar kristina.boey@telenet.be en vermeld de naam van je dier.
 2. Voeg in de bijlage van de email een duidelijke foto van het dier toe .
 3. Zorg ervoor dat:
  • het dier ALLEEN op de foto staat (dus geen mensen of andere dieren erbij)
  • de ogen van het dier goed zichtbaar zijn (1 oog is voldoende)
  • de foto hoeft niet héél recent te zijn, maar liefst ook niet ouder dan 5 jaar
  • laat me ook het geslacht van het dier weten en of het overleden is of niet.
 4. Maak een lijstje met vragen die je aan het dier wil stellen (maximum 8 vragen) en voeg deze toe aan de email
 5. Omschrijf kort het probleem en hou niets achter van informatie dat belangrijk kan zijn!
 6. Zorg voor een overschrijving of storting van het verschuldigde bedrag op onderstaande rekeningnummer
 7. Na het gesprek ontvang je van mij een mail met de feedback, zodat u deze altijd rustig kan nalezen.

 

Betalen kan via  
BE09 6528 0156 6757 BIC:HBKABE22 
met vermelding “lezen foto” en de naam van je dier

EEN SPOEDCONSULT ( BINNEN DE 48U) KAN IN VELE GEVALLEN EN KOST 65 EURO!

 

Welke vragen kan je stellen aan je dier?

Hier vind je alvast enkele voorbeelden ter inspiratie:

 • Is er iets wat je nodig hebt?
 • Ben je gelukkig?
 • Wat vind je van je naam?
 • Wat doe je graag en wat vind je niet leuk?
 • Heb je ergens pijn of ongemak?
 • Is het eten dat je krijgt voldoende en goed?
 • Voor welke reden ben je bij mij?
 • Is er iets dat jouw eigenaar/baasje moet veranderen?
 • Krijg je genoeg beweging?
 • Kan je iets over je jezelf vertellen?
 • Is er iets specifieks dat je aan je eigenaar/baasje wil zeggen?
 • Heb je nog een boodschap? Wat wil je nog vertellen?

 

LEES EERST ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACY BELEID