Cursus: bloesemtherapie bij dieren

 

Inleiding

Bloesemtherapie is een geneeswijze die zich richt op het “gehele” dier en kunnen we gebruiken wanneer het dier bepaalde moeilijkheden ondervindt. De bloesems zijn zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die ermee wil leren werken. Dieren reageren zeer goed en snel op deze bloesems. Je ziet heel vaak dat ze snel hun geestelijk evenwicht terugvinden.

bachHeb je interesse in de bloesemtherapie en wil je er graag meer over weten? Wil je er zelf mee aan de slag, zodat je zelf bloesems kan samenstellen en combineren, afgestemd op specifieke problemen?

Schrijf je dan in voor een cursus bloesemtherapie en leer alles over de 38 verschillende bloesems, hun toepassingen en hoe je ze gebruikt.

De normale cursus duurt 2 dagen. Voor de geïnteresseerden is er ook een kortere versie van 1 dag beschikbaar, die op de belangrijkste elementen focust, maar natuurlijk niet even grondig is als de variant van 2 dagen. 

Inhoud van de cursus

  • Je leert hoe je de bloesems kan toepassen op dieren
  • Je leert meer over deze 38 verschillende bloesems en hun individuele eigenschappen (meer uitgebreid behandeld gedurende de 2 daagse cursus)
  • We gaan aan de slag met oefeningen en voorbeeldcases om de bloemems correct te gebruiken (tijdens de 2 daagse worden meer oefeningen gegeven)
  • Je leert over de wijze van bereiding, dosering, frequentie en de duur van het gebruik.
  • Indeling per type (alleen in de 2 daagse cursus)
  • Tips en weetjes over de bloesems (alleen in de 2 daagse cursus)

 

Praktische zaken

Data:
Tijdstip: van 10u tot 16u
Plaats: Hombeek (Mechelen)
Prijs: 95€ (1 dag) 

 

Betalingsinfo

Om je inschrijving te bevestigen, schrijf je een voorschot van 50€ over op onderstaand rekeningnummer. De rest van het bedrag wordt bij aanvang van de cursus overhandigd (of breng je een bewijs van storting mee).

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag ” van de sluiting van de overeenkomst”.Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant [Boey Kristina, Zepstraat 49, 2811 Hombeek, Gsm: 0495865449, mail: kristina.boey@telenet.be ] via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. 

Indien je na deze herroepingstermijn de cursus wenst te annuleren, wordt je voorschot gerecupereerd wanneer je voor een andere cursusdatum inschrijft. Kom je de dag zelf niet opdagen zonder verwittiging, dan kan je je voorschot jammer genoeg niet terug recupereren.

Rekeningnummer: BE09 6528 0156 6757          BIC: HBKABE22

Lees eerst onze Algemene voorwaarden en privacy beleid