Bloesemtherapie voor mens en dier

De Bach Remedies

Bach

Bachbloesem-remedies zijn ontwikkeld door Dr. Edward Bach. Hij was een bacterioloog en had in de jaren 20 een zeer goedlopende praktijk. Deze praktijk gaf hij op om op zoek te gaan naar een geneeswijze die anders was dan de tot dan toe bestaande manieren. Hij wilde de mens helen zonder verstoring of beschadiging van de patiënt. Hij slaagde hierin door 38 helende bloesemremedies te vinden en te ontwikkelen.

Doordat de bloesemremedies een negatieve gemoedstoestand kunnen ombuigen naar een positieve, zullen ook de lichamelijke klachten gekoppeld aan die negatieve gemoedstoestand vaak verdwijnen.

Bloesemremedies zijn ook succesvol gebleken bij verschillende negatieve gedragsveranderingen omwille van een emotionele onbalans bij dieren. Dieren staan onbevangen open voor de werking van de bloesems en reageren hier vaak snel op.

BachbloesemsUITGELICHTHet werken met bloesemremedies is een alternatieve geneeswijze. Ze werken op het fijn stoffelijk niveau en helpen de energie (=emoties) in het lichaam in goede banen te leiden. Ze zijn volledig onschadelijk en kunnen veilig naast alle andere alternatieve en reguliere medicatie gebruikt worden. De remedies kunnen ook compleet veilig aan drachtige en heel jonge dieren gegeven worden.

Het is een prachtig hulpmiddel bij bijvoorbeeld:

  • alle soorten angst
  • onzekerheid
  • onvoldoende interesse in het hier en nu
  • eenzaamheid
  • overgevoeligheid voor invloeden en ideeën
  • moedeloosheid en wanhoop
  • overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

 

The Wild Animal Essences

Ik werk al een tijdje met de Bach bloesems maar de laatste tijd had ik het gevoel dat die niet altijd voldoen voor de mens. ik had een bloesem nodig met een hogere trilling. Ik ben toen op zoek gegaan naar een zuivere, sterker doorwerkende bloesem en heb die ook gevonden!

dieren bloesemsHet gaat om “Essences van Wilde dieren” ofwel “The Wild Animal Essences”. Deze bloesems zijn natuurlijke, energetische remedies die gebruik maken van de wijsheid en de kracht van wilde dieren. Het gaat om trillingsremedies. Ze worden gemaakt tijdens een ceremonieel proces van afstemming met de wilde natuur. Dit proces vind plaats in de wildernis van Blue Ridge Mountains in Virginia. Er worden uiteraard bij dit proces geen dieren gevangen of gekwetst! Het gaat eigenlijk alleen om de energie van het dier, de trilling. Die zijn erg zuiver en héél krachtig!

Deze bloesems gebruik ik NIET voor de dieren omdat ze te krachtig zijn. Voor de mens naast het dier, kunnen ze natuurlijk wel positief bijdragen.

Deze essences helpen ons om in aanraking te komen met de diepe plaatsen in onszelf, ze helen emotionele wonden en helpen ons in onze spirituele groei en ontwikkeling.

 

Bachbloesem samenstellen voor dieren

Om een dier te kunnen helpen bij een specifiek probleem, ga ik met behulp van een telepathisch gesprek beter begrijpen wat er precies aan de hand is. Met voldoende informatie kunnen we een op maat gemaakte oplossing samenstellen in de vorm van een gepaste Bach-bloesem voor het dier.

Neem contact op via kristina.boey@telenet.be voor een gerichte oplossing voor jouw dier.

Een Bach-bloesem flesje ( navulling) kost 12€.

 

Bachbloesems of Essences consult voor mensen

Contact via kristina.boey@telenet.be voor een afspraak en een persoonlijk consult, waarin we samen een bloesemremedie zullen samenstellen, specifiek gericht op jouw persoonlijke uitdagingen.

Een consult ( alleen bij mij thuis ) duurt ongeveer 60 minuten en kost 65€ (navulling flesje 12€)

 

bach1 001  bach1

 

LEES EERST ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACY BELEID