Healing voor mens en dier ( Engelen healing )

Inleiding

Integrated Energy Therapy is een krachtige healingtechniek, geïnspireerd door de Engelen van de Violette Straal, gegroeid vanuit de USA (“Center of Being” geleid door Stevan Thayer).

Met IET worden energie patronen uit het verleden, die je kunnen beperken, op een zachte en veilige manier verwijderd. Dit geeft als resultaat dat je in je kracht en balans komt te staan en op je deze manier lichamelijk en geestelijk in evenwicht kan brengen.

iet-logoWe leven in een tijd waarin alles sneller gaat. Hierdoor kunnen we ook veel efficiënter werken en helen door met de engelen samen te werken. Onze problemen en trauma’s aan te pakken op een manier die helemaal past in de nieuwe energie van het Aquarius tijdperk. Integrated Energy Therapy helpt bij het loslaten van blokkades en trauma’s.  Negatieve gedachten die in het cellulair geheugen opgeslagen liggen worden vervangen door positieve.

Het is niet nodig om trauma’s en pijn uit het verleden opnieuw te beleven om ze te kunnen verwerken. Door integrated energy therapy kun je met bepaalde technieken fysieke en emotionele problemen laten gaan en recente pijn en blokkades helen.

Wat doet IET?

  1. Het verwijdert diep onderdrukte gevoelens uit het celgeheugen
  2. Vroegere opgelopen trauma’s worden op een zachte maar krachtige manier opgeruimd
  3. Energieblokkades die je gezondheid, levensdoel, geluk en creativiteit in de weg staan, worden opgeheven
  4. Ondersteunt zelf-heling op alle niveau’s
  5. Geeft je de kracht om liefdevolle relaties op te bouwen in alles wat je onderneemt
  6. Helpt je om je levensdoel te verwezenlijken
  7. Het verkrijgen van een sterkere verbinding met engelen en helpt je om met hen samen te werken in je leven

Naar aanleiding van bijvoorbeeld een spiritueel gesprek met een dier, komen soms werkpunten en blokkades aan het licht voor het baasje. Om het dier te helpen, moet de mens hier zelf aan gaan werken, zo worden beide partijen hier beter van.
Met behulp van een IET healing consult voor de mens, kunnen we trauma’s en pijn uit het verleden helen en blokkades oplossen. 
Neem contact op via mail voor een afspraak en we kunnen hier samen mee aan de slag.
Een healing consult neemt ongeveer een uurtje in beslag en kost 55€.

IET bij dieren

Deze healingstechniek kan perfect gebruikt worden bij dieren om hun blokkades en energiebanen te zuiveren. Door de kracht en de liefde van de engelen krijgen zij ook een prachtig “liefdesbadje”, hierdoor worden ze vrolijker en fitter!

Dieren nemen heel gemakkelijk allerlei zaken van mensen over zoals angst, verdriet, stress, slechte energie. Omdat dieren zo erg bezig zijn om mensen te helpen op hun zielenpad, samen met hun onvoorwaardelijke liefde, nemen ze bepaalde emoties vaak erg bewust over! Door een behandeling met IET gaan we de dieren ontlasten van deze negatieve energie zodat die zich niet kan opstapelen en allerlei klachten kan veroorzaken. Ook negatieve energie die er al enige tijd zit en ondertussen blokkades heeft veroorzaakt, kan worden weggehaald door IET.

Om een specifiek probleem van een bepaald dier aan te pakken, kan een IET healing-sessie voor het dier ter plaatse (bij de eigenaar thuis) geboekt worden. Hier hoort ook een op maat gemaakte Bach-bloesem bij, waarmee er na de healing nog verder opgevolgd kan worden. Een consult ter plaatse kost 75€, daarnaast rekening houdende met een kleine verplaatsingskost van 0,3€ per km. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Zelf IET leren

IET is een therapievorm die door iedereen beoefend kan worden. Er zijn geen speciale gaven voor nodig. Je leert een engelen hart-link te maken en een veilige omgeving op te zetten voor jou en de persoon/dier dat je behandelt. Hiervoor krijg je tijdens de cursus een symbool dat je hiervoor gebruikt. De engelen hart-link is je kanaal naar de engelen, het zorgt ervoor dat de engelen via jou de healings energie kunnen doorgeven

Indien je interesse hebt in de cursus IET, lees gerust hier verder.

HIER KAN JE BEKIJKEN HOE EEN IET HEALING BIJ DE MENS IN ZIJN WERK GAAT

HIER EEN HEALING BIJ PAARDEN

HIER EEN HEALING BIJ HONDEN