Reacties van klanten

Enkele reacties van klanten op o.a. de telepathische gesprekken met hun dier

foto 2

 

Beste Kristina,

Je hebt ons al eens fantastisch geholpen met onze Milo die spijtig genoeg overleden is. Nu heb je ons weeral ontzettend geholpen met het gesprek dat je gedaan hebt met ons Nika en de goede raad die je er gratis hebt toegevoegd. Wij begrijpen haar nu veel beter en je kan ook zien dat ze nu gelukkiger is. Ik weet niet hoe ik je moet bedanken! Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen. Duizendmaal bedankt !

groetjes Erna – Stekene


 

Lieve Kristina,

Ik wil gerust even zeggen wat ik uiteindelijk heb ervaren uit jouw uitspraken over mijn paardjes!

Ik begin met Amore: wat je zei was helaas helemaal waar, mijn paardje voelde zich niet meer goed, voelde zich in de steek gelaten en wou echt niet meer… Ik heb  voor haar een verzorgster gevonden en sindsdien herken ik mijn paardje weer zoals ze was toen ik haar kocht! Ze is terug opgewekt, vrolijk, vooruit, heel aangenaam, terug het paard waarop ik verliefd ben geworden!

Dan Esquna: Je zei me dat ze iets had met veulens, dat ze er eentje mistte en in het verleden wat had meegemaakt. Dit klopte niet 100%, maar toen er een jong paardje (jaarlingetje) op de wei naast de hare is komen staan werd ze plots rustiger… Ze werd aanhankelijker aan ons, veel voorzichtiger, en kwam heel goed overeen met het veulen. Nu ziet ze het opgroeien, ze houd hem nog steeds in de gaten maar trekt het haar al minder aan. Dus ik denk dat er inderdaad een klik is geweest in haar hoofd!

Dan Zyta: je had me inderdaad gewaarschuwd voor haar, dat als ik mezelf niet ging openstellen voor haar, mijn negatieve energie niet zou omdraaien, dat zij ook negatief zou uitdraaien en helaas is dit ook gebeurd… We hebben net een paar helse weken achter de rug, dominantieproblemen… Ik ben met haar terug vanaf nul begonnen, heb me positief tegenover haar opgesteld en het gaat al veel beter! Het is nog niet gedaan, maar het heeft al enorm geholpen!

Al bij al heb je je met mijn neus op de feiten gewezen, mij gewaarschuwd en dus zeer goed geholpen! Ben je echt enorm dankbaar voor wat je me hebt verteld! Vorige winter had ik drie ongelukkige paarden, nu komt iedereen me zeggen hoe goed ze er wel niet uitzien en wat voor rust ze uitstralen!

Enorm enorm enorm bedankt! Je mag het zeker op je website zetten dat ik u aan iedereen kan aanbevelen die niet 100% overtuigd is over hoe zijn of haar dier zich momenteel voelt.

Van mij krijg je dus een dikke tien 😉

Met heel veel dank,
Saskia, Amore, Esquna en Zyta !


Kristina ,

éérst en vooral , héél veel dank , voor je goede raad ivm, ons als dan niet aanschaffen van een ander hondje , een vriendje voor Schipperke Fientje ! ..Ik ben zoo héél blij , u te kennen , je zet ons écht op een goede weg , om terug een lieve vriend te vinden , die ons Fientje troost én steun kan geven! Wij willen zo graag , dat zij terug het levenslustige hondje word, na het verlies van ons Sjefke….zijn plotse dood , we zijn nog altijd niet over zijn sterven heen….Dank je , voor je goede raad , je steun en begrijpende woorden , met lieve en dankbare groetjes ,

Lydie !


Als een vogel in de lucht…                                                                          

Het begon met de vraag ‘mijn hond heeft een agressie-probleem met andere honden, kan jij me helpen ?’ Zijnde van beroep hondeninstructeur en na al tal van trainingen en therapieën uitgeprobeerd te hebben, was ik ten einde raad.  

Pippo, mijn border terriër, was bang van andere honden en daarom viel ze héél vaak uit aan de leiband, telkens we een hond moesten kruisen. Ze had dit probleem van dag één dat ze in mijn leven kwam, als pup van 8 weken… Een goede socialisatie had veel verholpen, doch een aanval door een vreemde hond, aan de leeftijd van 1 jaar, bracht alle oude angsten terug boven, en wat ik ook probeerde om haar over dit trauma heen te helpen, niets hielp… Bovendien leed ze het laatste jaar ook aan steeds terugkerende infecties aan de melkklieren, de ene infectie al erger dan de andere…  Met homeopathie kregen we haar steeds weer gezond, maar de infecties bleven terugkomen.

Op een alternatieve gezondheidsbeurs maakte ik op een dag kennis met Kristina. De klik was er meteen en ik had dadelijk een goed gevoel bij haar. Ik moest gewoon met Pippo naar haar toe, gaf mijn gevoel me in. Nooit had ik echter kunnen vermoeden dat dit alles zo’n grote verandering in mijn leven zou teweeg brengen !

Ik leerde in een eerste sessie dat het probleem met agressie niet zozeer met Pippo, doch meer met mij te maken had. Pippo was een soort spiegel, eentje die probeerde mijn aandacht te trekken op het feit ‘hé, er zit iets in je binnenste dat dringend je aandacht verdient !’. Ik werd me meer en meer bewust hoe bang ik was voor agressie, zelfs zo erg dat ik alle gevallen van hond-hond-agressie of hond-mens-agressie doorverwees naar collega’s. Ik durfde er gewoonweg niet aan beginnen. 

Na een eerste behandeling met Reiki,  gingen Pippo en ik, elk met zijn eigen flesje bachbloesems, naar huis en kon ons genezingsproces beginnen. Reeds in de namiddag kwamen er tal van onverwerkte gevoelens en verdriet van een oud trauma los, zaken waarvan ik dacht dat ik die al lang geleden verwerkt had. Het was het begin van een genezingsproces van loslaten van gevoelens, maar ook met Pippo op stap gaan en situaties opzoeken waarin ik haar kon trainen. Ik was nog steeds bang, maar ergens vond ik de moed in mijn binnenste om toch die stappen te durven nemen. Ik merkte dat ik ook meer agressie-gevallen in mijn job aandurfde, en dat ik ook schitterende resultaten behaalde.  Dit alles ging een half jaartje prima : Pippo reageerde nog amper op andere honden, en ik groeide en groeide, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Ik dacht : ‘nu ben ik er’ ! Niets was minder waar…

Na een half jaartje zag je stilaan bij Pippo haar gedrag achteruitgaan. De uitvallen staken wederom de kop op en het was ook in deze periode dat ze die infecties begon te krijgen.  Ik besloot terug contact op te nemen met Kristina.                                                             

Na  een foto-consult – Kristina gaat via een foto contact nemen met Pippo – kreeg ik een schat aan nieuwe informatie. Voor mensen die nog niet vertrouwd zijn met deze vorm van therapie, lijkt dit alles wel voodoo. En als ik heel eerlijk ben, was ik toch ook wel een tikkeltje wantrouwig ‘via een foto met mijn hond praten ? allez kom hé’, maar mijn nieuwsgierigheid én het feit dat ze zo vaak ziek werd, gaf me de moed om dit aan te durven. Toen Kristina me het resultaat van haar gesprek met Pippo doorbelde, wist ik zeker dat ik de juiste beslissing genomen had en dat ze er enkel en alleen was om ons beiden op het pad van genezing te brengen.  

Er ging werkelijk een totaal nieuwe wereld voor me open ! Ik besefte dat ik niet alleen op Kristina kon rekenen, maar dat ik in mijn dichte nabijheid één van de beste helpers die ik me maar kon inbeelden had : Pippo ! Wat Pippo over mij vertelde, het was alsof mijn beste vriendin – wat zij natuurlijk ook is  – me beschreef van kop tot teen. Ongelooflijk, maar  o zo mooi.       

Ik kwam ook te weten dat Pippo een trauma beleefd had in haar vroege puppyjaren (vòòr de leeftijd van 8 weken) en dat haar angst voor honden toen ontstaan is. Ik voelde dadelijk een grote verbondenheid met haar, vanwege mijn eigen jeugdtrauma’s.  We zouden samen aan de slag moeten gaan om samen te genezen, en daarom was ze ook in mijn leven, liet Kristina me weten ! Als ik het al niet voor mezelf wou doen, of niet durfde, ik had nu mijn motivatie wel gevonden. Alleen als ik aan mezelf zou werken, zou Pippo genezen. Van een motivatie gesproken hé !

Met tal van nuttige tips over zaken waar ik nog aan te werken had – Kristina had heel haar gesprek met Pippo netjes op papier gezet – gingen we beiden vol goede moed terug aan de slag. Als ondersteuning kregen we deze keer dierenbloesems. Deze bloesems hebben een diepere werking.

Vanaf dag één reageerde mijn lichaam dadelijk met keelpijn en vermoeidheid en een maand later is het amper te geloven hoezeer dit alles een impact op ons leven gehad heeft !

Door dieper te gaan met de nieuwe bloesems (als het pellen van een ajuin) heb ik eerst de resten van de pijn en woede van het jeugdtrauma kunnen loslaten. Dit was nog niet helemaal verwerkt, vandaar ook die terugval van Pippo. Ik boorde een kracht in mezelf aan, een kracht, waarvan ik niet wist dat die in mij zat. Ik kwam tot zoveel verschillende inzichten tegelijkertijd en ik had tevens de moed om die beslissingen te nemen, die moesten genomen worden. Meer zelfkennis en –aanvaarding leidde tenslotte tot de beslissing om een nieuw leven tegemoet te gaan :

– zoals in een vogel in de lucht hoort, zo horen wij (mijn man, Pippo en ik) nl. thuis in de ardennen. Wij zijn echte natuurmensen, houden van rust en het buitenleven. Op één weekje tijd hebben we ons droomchalet gevonden en ja, wij verhuizen binnenkort !

– zoals een vogel in de lucht hoort, wil ik werken met asielhonden. Dit is en blijft mijn eerste liefde ! En wat blijkt, ik werd gevraagd om binnenkort in een VZW (‘Seniordogsrescue’) mee te werken dat honden herplaatst ! Bovendien verhuist het asiel waar de VZW mee samenwerkt ook naar de Ardennen J

Het was niet makkelijk voor mij om mijn praktijk stop te zetten, zeker omdat iedereen me zo ophemelt… maar gelukkig werd deze beslissing me iets makkelijker gemaakt, want er start vlakbij een nieuwe hondenschool op ! Eind maart 2009 stop ik officieel als instructeur.

Met mijn moeder heb ik het beste gesprek van mijn leven gehad ! Eindelijk kon ik opgekropte wrokgevoelens loslaten. Ons relatie wordt er alsmaar beter op !

En Pippo, ja, Pippo heeft geen enkele infectie meer gehad. Ze voelt zich prima (net als ik J), en weet je wat, ze moet niet meer perfect presteren wat mij betreft! Ze hoeft van mij niet elke hond braafjes te passeren om mij in een positief daglicht te stellen… Bovendien , wie weet wat die andere hond naar haar zit uit te zenden hé ? J Mag je niet af en toe eens reageren als iets je ergert ? En sinds ik er zo over denk, gaat het alsmaar beter.

Nog één ding, de dag dat ik besloot om mijn leven drastisch te veranderen, hoorde ik in de garage een en al gepiep voor hulp… In de zak die klaarstond om mee te nemen naar de ardennen, zat een spreeuw, angstig te piepen, niet gekwetst, doch zeer bang. Mijn kat zat er zelfvoldaan naar te kijken. Ik heb het bange diertje opgepakt, mee naar buiten gebracht en vrij gelaten… Hij vloog vrij de blauwe lucht tegemoet en ik wist gewoon dat ik de juiste beslissing genomen had !

Als je dit alles leest, weet je ook dat het met geen woorden te beschrijven is wat Kristina ons geleerd heeft, ons laten zien heeft, ons gegeven heeft…  Als je het resultaat ziet, was zij voor ons de juiste helper, op het juiste tijdstip, en dat voelde ik van het moment dat ik haar ontmoette. Aan diegenen die dit lezen en nog mochten twijfelen, wil ik enkel zeggen : vertrouw je gevoel en heb de moed om nieuwe dingen te ontdekken, te ervaren, te leren !  Het ergste dat je kan gebeuren, is dat je geneest, dat je begint te leven, dat je gelukkig wordt, jij en je huisdier !!!

Kristina, héél erg bedankt hé !

Groetjes en dikke poot,
Nancy en Pippo


Lieve Kristina,

gelukkig hebben wij jouw GOUDEN RAAD opgevolgd, ivm ons Schipperke Sjefke ! We hebben een direct en in volle spoed , een tweede mening gevraagd bij een andere dierenarts , en juist op tijd want Sjefke was er anders niet meer geweest ! De eerste dokter had een verkeerde diagnose gesteld en op enkele uren tijd was ons Sjefke op sterven na , dood ! Gelukkig heeft deze dierenarts ons klein manneke nog kunnen redden , en we zijn zo blij en gelukkig dat hij nog bij ons is ! Het geluk en de gezondheid van onze hondjes is voor ons het allerbelangrijkste ! Omdat de hulp en de goede raad die u gaf , zéér gewaardeerd word , is een extra BEDANKT zeker op zijn plaats……. we kunnen nog zoveel woorden gebruiken , maar wat we eigenlijk willen zeggen is :BEDANKT , nogmaals , vanuit ons héle hart , voor alles wat u hebt betekend voor Sjefke én voor ons !..Met zonnige en dankbare groetjes ,

Lydie en Danny , en Schipperkes Sjefke en Fientje uit StekeneVia deze weg wil ik je bedanken Kristina, voor alle hulp en ondersteuning bij mijn paardjes.

Even kort het verhaal van mijn 2 bloempjes, Violetje en Madeliefje.
Mijn paarden waren beiden aan hun lot overgelaten toen ze bij mij kwamen en dankzij de ondersteuning van Kristina en de natuur glimmen ze van gezondheid nu.
Kristina heeft mijn beide paarden gelezen. En aangezien ik zelf een enorme band met mijn bloempjes heb, zag ik veel dingen terug die Kristina mij vertelde en de extra info daar werken we nog steeds hard aan, want dat is mijn eigen probleem (een hectisch en stressvol leven) en dus niet van de paardjes.

Mijn Violetje kon niet meer lopen van de pijn aan haar voeten; slechte kwaliteit en niet groeien; en na een jaar eindelijk de goeie supplementen (Biotine hielp niet)gevonden te hebben, staken we weer even vast. Dankzij het ruggesteuntje van Kristina (bleek dat zij deze supplementen ook vertegenwoordigde, maar dat we een stapje verder moesten nu) loopt ze nu al bijna een jaar blootvoets, zelfs over steenpuin en al. We hebben haar dan ook nog een reinigingskuur gegeven om al de antibiotica (ze was ook vaak verkouden) en pijnstillers uit haar lijf te krijgen, en zag inderdaad letterlijk die troep eruit komen. En het leuke van het verhaal is, mijn paard supergezond en mijn geldbeugel nog vol. Want was uiteraard al een fortuin kwijt aan dierenartsen en hoefsmeden en iedere keer had mijn beestje weer pijn of was ze ziek. Nu blaakt ze van gezondheid 🙂

Met Madeliefje had ik een heel ander verhaal. Dacht ik een superbraaf paard gekocht te hebben……………tot ze hengstig werd. Als ze andere paarden zag, verdween alle contact met haar. Ze liep dus gewoon haar eigen weg, MET MIJ EROP. Na een telefoontje met Kristina, had ze mij een flesje gegeven om Madeliefje haar hengstigheid terug in een normaal ritme te doen vallen. Alsook nog een rescue van Bach, indien het niet afdoende zou helpen, want het was eigenlijk wel een gevaarlijk probleem. Die rescue heb ik zelfs nooit geopend, na 1 maand had ik weer een normaal paard en veel plezier met haar.

Er ontbreken nog wel wat details in mijn verhaal, maar het is wel de natuur (en de ondersteuning van Kristina) die zijn werk gedaan heeft en mijn paarden weer op de goeie weg gebracht heeft. En uiteraard komt de dierenarts ook nog bij mij op stal, deze man staat zelfs versteld van hoe mooi Violetje haar voetjes geworden zijn.

Ik vind het fijn dat er nog mensen zijn zoals Kristina en mijn dierenarts zijn, die niet alleen naar het probleem kijken, maar ook naar het gevoel van de eigenaar luisteren, want de eigenaar staat toch het dichtste bij zijn paard.

Ik heb gekeken op je website Kristina, dat je nu ook cursussen gaat geven. Erg leuk, en……..zo zullen vele mensen hun dieren beter leren begrijpen en kan er veel leed vermeden worden. Stuur maar een mailtje wanneer ze starten, ik ben alvast zeer geinteresseerd.
Heidi en haar beestenboel.


Kristina, dank u voor het contact dat je had met mijn ragdoll kater Zorba!! Hij heeft ons via jou heel veel duidelijk gemaakt :)) Ik weet en begrijp nu waarom hij ziek geworden is en wat ik voor hem kan doen of wat hij ergens verwacht van mij. Het was een echte openbaring!! Zijn boodschappen en ook die van zijn broer Zen naar  elk lid van het gezin toe weren zo echt, oprecht en terecht… We hebben allen veel bijgeleed :))

Dank u Kristina, ik wens je heel veel succes met het uitbouwen van je praktijk !Groetjes Jeannine


Hallo Kristina,

ik had zin je even bij te praten over mijn paardjes, omdat het zo goed met ze gaat en je ze zo goed geholpen hebt !

Pony Lotje lijkt wel een stukje volwassener geworden, ze ziet er prachtig uit, is erg lief en opgewekt en doet erg haar best niemand de stuipen op het lijf te jagen 🙂 Ze krijgt elke dag haar bal met brokjes en ze geniet van het lekkere nieuwe gras. Ik probeer veel met haar te wandelen, en binnenkort heb ik wat meer tijd en kunnen we het karretje weer eens gaan oefenen.
Jonkfried is enorm opgeknapt. Hij is lief en heeft een hele zachte uitstraling gekregen. Ik leer hem steeds beter kennen en dat werkt erg goed samen. Hij vervalt nog wel eens in negatief gedrag, maar dat is meestal snel weg te krijgen. Hij blijft ook stabieler in zijn nieuwe, meer stralende energie. Hij is in gewicht aangekomen en ziet er nu mooi gevuld en prachtig uit. Hij heeft nog wat last van zijn darmen. Ik heb net het mestonderzoek terug en hij heeft een spoelworm infectie. Wie weet dat als dat weg is deze laatste hobbel ook weggenomen kan worden. Ik zie een paard wat steeds meer zichzelf wordt, steeds meer paard wordt en dat is prachtig om te zien en raakt mensen die hem ontmoeten best in hun ziel, dat is wel opmerkelijk.
We gaan verder met de volgende schil !
Dank Kristina !

lieve groet,
Esmée Olthuis


Beste Kristina,

Hartelijk dank voor alles wat je voor ons deed!
Toen je de eerste keer bij ons kwam, wist ik niet wat er allemaal zou veranderen in ons leven.
Vier van de zeven dieren waarover we ons ontfermen, werden door eerdere eigenaars mishandeld of verwaarloosd.

Eentje ervan, de pony Justin, kregen we maar niet ‘gezond’. Hij werd indertijd door de Politie op straat gevonden, helemaal ondervoed. Toen jij kwam, zei ik daar niets over. En toch bleek je perfect aan te voelen wat hij in het verleden had meegemaakt. Jij wist hem er door te halen… en wanneer ik hem nu zie lopen, ben ik je eeuwig dankbaar. Hij geniet opnieuw van het leven en van het eten! J

Eén van onze Shetland ponies, Smurf, had volgens jou zeer veel last in zijn rug… En wij die dachten dat hij gewoon rustiger was dan z’n stalgenoten… Ondanks ons ‘goed oog’ hadden we er dus duidelijk naast gekeken. Want na een bezoek van de osteopaat (op jouw aanraden) bokte Smurf in het rond! Het was zalig om te zien! Jij wist perfect te zeggen waar het vast zat en zelfs de osteopaat was onder de indruk, stel je voor!

 Ik was vooral danig onder de indruk toen we samen met jou bij m’n merrie gingen staan…

Reeds 12 jaar lang vormen we een duo, zij en ik zijn echt ‘één’. We doorzwommen al vele watertjes. Toen je haar aanvoelde, was je eerste opmerking: “Wat een spiritueel paard!”… M’n merrie, Petite, wou blijkbaar niet veel vrijgeven van zichzelf. Ze liet jou aanvoelen  dat ze enkel een ‘spiegel’ van mij was, dat het probleem bij mij lag…Dat was even ‘schrikken’… (knipoog)

Het was heel raar om met een voor mij onbekend iemand toch zo’n diepzinnig gesprek te voeren. Je dwong me tot niets en toch had ik nadien een ongelofelijk goed gevoel! Heel wat denkwerk en enkele weken later, nam ik paar belangrijke beslissingen in m’n leven… Zowel persoonlijk als op zakelijk vlak (ik veranderde van job, en bloeide volgens m’n man en vrienden weer volledig open). Moet het gezegd, ik ben reuzenblij met die evolutie! Ik heb nog een hele weg af te leggen, zo moet ik nog hard werken aan m’n zelfzekerheid. Maar ik voel me alvast heel goed bij deze nieuwe start!

Nooit had ik ook maar kunnen hopen dat jij zoveel voor ons en de paarden zou betekenen!

Sindsdien ondersteun je ons in meerdere zaken… Toen onze jaarling naar het ziekenhuis moest, heb jij hem gerust kunnen stellen. Recent kwam mijn man bij me en vertelde me dat hij vreesde dat er iets loos was met zijn Shetland Pony, Floc. Ik dacht meteen aan een spierprobleem of iets dergelijks. Ondanks zijn ‘ongeloof’ wou hij jou toch even consulteren. Hij belde je en vroeg jou even ‘contact’ te willen maken met Floc. Verder zei hij niets (ik vermoed een beetje als test J). Wat later mailde je hem met de melding dat Floc inderdaad pijn had, meer bepaald aan zijn rug. Op een pijnschaal van 10 toch al wel een 8, zo meldde je hem. We lieten de osteopaat komen en inderdaad… een blokkade, luidde haar verdict. Nu is hij ook overtuigd van jouw kunnen (alhoewel hij vooral trots was op het feit dat hij het ook gezien had J).

Kortom, bedankt voor alles! Jij gaf / geeft een extra meerwaarde aan onze innige zorgen voor onze paarden!
In onze paardenliefhebberij/-houderij gingen we steeds uit van het principe “baat het niet, dan schaadt het niet!”
En dat is absoluut een ‘understatement’ van formaat als ’t over jouw diensten gaat!

Nogmaals oprecht bedankt!!!

Petite, Massital, Floc, Dino, Smurf, Justin, Fernand, Laurens & Kim


Hallo Kristina,

Met jou kwam ik in contact via de gesprekken die je had met mijn beide poezen. Een paar jaar geleden heb ik twee volwassen poezen uit het asiel in huis gehaald en dat liep niet helemaal probleemloos. Met beiden kon je praten en dat gaf me een beter inzicht in hun achtergrond en vooral de vragen die beiden voor me hadden. En af en toe was nog een volgend gesprek nodig om één en ander goed te laten verlopen in dit huis. Het verslag van jouw gesprekken is heel uitgebreid en altijd heel herkenbaar voor mij. Maar dan kwam het moment dat ik afscheid moest nemen van mijn lieve Bijou. Een laatste keer, net voor haar sterven, heb je nog met haar kunnen gepraat. En ook al was dit een hele trieste tijd toch voelde ik me erg gesteund door jou. Het was voor mij zo troostrijk te weten dat ik nog rekening kon houden met de laatste wensen van mijn lieve poes. Ook na haar overlijden heb je nog gepraat met Bijou en het deed goed om dan te horen dat alles goed met haar gaat. Ook kleine Nel is een van je gesprekspartners. Dank zij jou begrijp ik mijn poes echt beter en lukt het me terug om zorgeloos op vakantie te gaan. Nelleke had het hier erg moeilijk mee maar jij kon haar zo goed uitleggen wat er ging gebeuren en mij heb je geleerd hoe ik zelf contact kon houden als ik er niet was. Ik ben vooral erg dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen. Het is heerlijk om iemand te kennen met zoveel liefde voor de dieren en zeker ook een grote zorg voor hun baasjes. Bedankt hiervoor.

Kristien

 


Het begon eigenlijk allemaal met Agnes die mij vertelde wat Kristina over haar poes had verteld en hoe ze haar problemen met de poes heeft helpen oplossen. Ik had al langer het gevoel dat onze hond Witse zich niet echt goed voelde. Volgens mijn man had de hond darmklachten, volgens mij lag het probleem eerder gevoelsmatig. We zijn met Witse naar de dierenarts geweest en zo als verwacht kon hij niets lichamelijk vast stellen bij Witse. Hij heeft wel acupunctuur toegepast bij Witse, hij vermoede dat er iets emotioneel mis was bij hem.

Mijn vermoeden werd bevestigd en dat was ook de doorslag om contact op te nemen met Kristina.

Ik heb haar dan ook een mailtje gestuurd met mijn uitleg in. Zij heeft mij dan gezegd om een foto door te mailen van Witse, zo zou ze dan contact met hem opnemen. Inderdaad had Witse zware emotionele problemen. Kristina heeft mij zorgvuldig uitgelegd wat we er konden aandoen en zij heeft mij dan ook aangeraden om bloesems voor Witse te laten maken. Deze bloesems heeft Witse intensief en zorgvuldig ingenomen.

Het resultaat is fantastisch Wij hebben terug een vrolijke hond die achter zijn speeltjes aanholt en gekke bokkensprongen maakt.

We moeten nog wel rekening houden met zijn gevoelig karaktertje, maar het leven is voor Witse en ons veel aangenamer.

Wij zijn Kristina dan ook zeer dankbaar voor haar hulp, zowel van Witse als van uit het gezin.

Lieve groet van

Daniëlle

en een warme poot van

Witse


Dag Kristina,

Via dit mailtje zou ik je enorm willen bedanken voor wat je voor mijn paardje A hebt gedaan!

Bij het rijden voelde ik dat er iets niet oké was met A, hij zat enorm vast en struikelde veel.

Verschillende dierenartsen zijn hem komen bekijken en vonden niets terug.

Ten einde raad heb ik jou gecontacteerd.

Jij wist me te zeggen dat hij enorme pijn had aan zijn rechterbeen. Je raadde me toch aan hem snel te laten onderzoeken.

Na een grondig onderzoek in het ziekenhuis bleek effectief een zwaar probleem in de rechterknie.

Hadden we dit niet binnen het half jaar gezien was hij waarschijnlijk voor de rest van zijn leven mank geweest.

Na een poos rust en de nodige zorgen is hij er nu stilletjes aan bovenop aan het komen!

Dankzij jou! Enorm  bedankt!

Groetjes C,