Cursus: overvloed en positiviteit aantrekken in je leven

Inleiding

positiveWil jij graag overvloed en positiviteit aantrekken in je leven?

Ben je het beu om altijd negatief te zijn of je slecht te voelen?

Zit je vast met geld en lijkt het alsof er altijd te weinig is en je de hele tijd moet krabben?

Dan is het nu tijd voor verandering!!!

Inhoud van de cursus

In deze cursus gaan we op zoek naar onze blokkades omtrent met geld en overvloed. Zo kunnen we de zaken verwijderen die ons mogelijk tegenhouden om overvloed en positiviteit aan te trekken.

nieuwe foto's 005Overvloed is zoveel meer dan alleen veel geld hebben. Het gaat ook om je goed in je vel voelen, positief zijn, de juiste mensen aantrekken en alle hulp krijgen die nodig is om je volledig te ontwikkelen.

We doen met behulp van onze “helpers” hierboven (zoals de Engelen) maar ook met gidsen en begeleiders. Doe mee en voel je vrij, ontdaan van de negatieve banden en klaar om overvloed in je leven toe te laten!

Details van de volgende cursus
  • Datum: 14 oktober 2023
  • Uur: van 10u tot 15u 
  • Plaats: Hombeek
  • Prijs: 95€
Betalingsinfo

Om je inschrijving te bevestigen, schrijf je een voorschot van 25€ over op onderstaand rekeningnummer. De rest van het bedrag wordt bij aanvang van de cursus overhandigd (of breng je een bewijs van storting mee).

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag ” van de sluiting van de overeenkomst”.Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant [Boey Kristina, Zepstraat 49, 2811 Hombeek, Gsm: 0495865449, mail: kristina.boey@telenet.be ] via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. 

Indien je na deze herroepingstermijn de cursus wenst te annuleren, wordt je voorschot gerecupereerd wanneer je voor een andere cursusdatum inschrijft. Kom je de dag zelf niet opdagen zonder verwittiging, dan kan je je voorschot jammer genoeg niet terug recupereren.

Rekeningnummer: BE09 6528 0156 6757          BIC: HBKABE22

LEES EERST ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACY BELEID