Cursus: overvloed en positiviteit aantrekken in je leven

 

Inleiding

 

positiveWil jij graag overvloed en positiviteit aantrekken in je leven?

Ben je het beu om altijd negatief te zijn of je slecht te voelen?

Zit je vast met geld en lijkt het alsof er altijd te weinig is en je de hele tijd moet krabben?

Dan is het nu tijd voor verandering!!!

 

 

Inhoud van de cursus

In deze cursus gaan we op zoek naar onze blokkades omtrent met geld en overvloed. Zo kunnen we de zaken verwijderen die ons mogelijk tegenhouden om overvloed en positiviteit aan te trekken.

nieuwe foto's 005Overvloed is zoveel meer dan alleen veel geld hebben. Het gaat ook om je goed in je vel voelen, positief zijn, de juiste mensen aantrekken en alle hulp krijgen die nodig is om je volledig te ontwikkelen.

We doen met behulp van onze “helpers” hierboven (zoals de Engelen) maar ook met gidsen en begeleiders. Doe mee en voel je vrij, ontdaan van de negatieve banden en klaar om overvloed in je leven toe te laten!

 

Details van de volgende cursus
  • Datum:  25 Mei 2017
  • Uur: van 10u tot 16u
  • Plaats: Hombeek
  • Prijs: 95€

 

Betalingsinfo

Om uw inschrijving te bevestigen, schrijft u een voorschot van 25€ over op onderstaand rekeningnummer. De rest van het bedrag wordt bij aanvang van de cursus overhandigd (of brengt u een bewijs van storting mee). Indien u de cursus wenst te annuleren binnen 10 dagen voor de startdatum, krijgt u de helft van het voorschot terug gestort. Indien u de dag zelf niet komt opdagen en u dit niet liet weten, kan er geen teruggave gebeuren.

Rekeningnummer: BE09 6528 0156 6757          BIC: HBKABE22