De Trust Technique

 

 

 

De trust Technique voor trauma’s, problemen en stress

Wat is de Trust Technique? 

Het is een zachte maar heel krachtige techniek om angst, trauma en gedragsproblemen om te zetten in vertrouwen en rust. Dit gebeurt door middel van een simpele maar zeer effectieve methode die iedereen kan toepassen. Ze is gebaseerd op het reduceren van gedachten en het doorbreken van het overdenken bij zowel jezelf als je dier. Dit creëert een diep vertrouwen met ontspanning, rust en zelfvertrouwen als gevolg.

Wanneer we in angst of stress vertoeven gaan onze reacties heel anders zijn dat wanneer we dezelfde situaties bekijken vanuit kalmte en vertrouwen. Dit is ook zo met onze dieren, ook zij hebben vaak een hoog denkpatroon en triggers die hun in oude patronen houden en waarin de reactie van angst en stress zich herhaalt. Doordat mensen en dieren gevoelens delen en op mekaar reageren kan dit een eindeloze vicieuze cirkel zijn. Door het toepassen van de Trust Technique leer je hoe je dit patroon doorbreekt.

Tijdens een consultatie aan huis krijg je alle uitleg en geef ik een demonstratie met je dier zodat je zelf het verschil kan zien. Ik leer je de techniek aan zodat je direct met je dier aan de slag kan gaan. Er is ook een mogelijkheid om via Zoom een consultatie te krijgen.

Wanneer je een consultatie wil aanvragen is het een goed idee om eerst hier wat meer over te bekijken. Je kan via de onderstaande link al heel wat informatie bekijken en zelf de basis aanleren. Ook heb ik zelf filmpjes over de Trust Technique gemaakt. Je kan HIER een filmpje bekijken met beelden tijdens een consultatie en HIER van een “ voor en na “ over een paard met verlatingsangst.

Hier kan je het zelf leren met videolessen

 

 

CONNECTIE IS STERKER DAN ANGST 

Wil je graag een consultatie aan huis of online? Je krijgt eerst een gratis gesprek van 15 min en dan laat ik weten hoe en welk plan we kunnen opstellen om jouw dier te helpen. De introductie aan huis ( ongeveer 1,5 u ) komt op 120€. Indien de afstand niet haalbaar is voor mij dan kan de techniek net zo goed online aangeleerd worden. Vraag je  gratis 15 min gesprek HIER aan 

 

            

LEES EERST ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACY BELEID

 

 
voor en na ( scheidingsangst)

Paarden zijn kudde dieren maar ook zij kunnen geleerd worden om rustig te blijven als ze ergens alleen achterblijven.