Laat je kaarten leggen

 

De kaarten voor al je vragen

De kaarten zijn een heel handig hulpmiddel om antwoorden te krijgen om al je vragen. Vaak staan we in ons leven voor moeilijke beslissingen of zitten we in een onduidelijke situatie waar je niet direct een lichtpunt in ziet.

Vele mensen kampen met burn-out, vermoeidheid en stress omdat ze het leven niet leiden dat ze bedoelt zijn om te leiden ( wat ze doen is lijden ). We kennen allemaal die situaties en soms hebben we echt hup nodig om hierdoor te geraken.

Een privé sessie met de Tarot of de Engelenkaarten geven je inzichten en antwoorden zodat je verdere stappen kan ondernemen en je kunnen laten zien waar het fout gaat. Deze waardevolle informatie is belangrijk en nuttig maar vaak ook noodzakelijk.

Ik help je met inzichten te krijgen op je levenspad, ik beantwoord je vragen met behulp van de kaarten en zo graag jij op weg naar je volgende stap en het leven dat jij verdient.

Je kan een sessie aanvragen via skype, telefoon, mail of hier thuis bij mij.

Prijzen:

Voor een sessie van een uur via skype, telefoon of mail: 50 euro

Voor een sessie van een uur bij mij thuis: 55 euro 

 

Mijn opleiding voor het kaartleggen heb ik gedaan bij Doreen Virtue en heb hier ook mijn certificaat van:

 

            

 

LEES EERST ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACY BELEID