Mijn favoriete producten

Ik ben steeds op zoek naar goede en leuke producten voor mijn dieren.

Doorheen de tijd heb ik verschillende super leuke, handige en toffe dingen gevonden die ik dagelijks gebruik. Ik heb ook heel wat dingetjes die niet zo goed waren of niet de moeite waard om te kopen en die heb ik dan ook weggedaan, zonde van het geld.

Ik heb voor jullie een selectie gemaakt van de producten die ik dagelijks gebruik en waar ik heel tevreden over ben en ik heb ze in categorieën gezet.

Wil je je dieren verwennen met de beste benodigdheden? Kijk dan snel even op mijn lijstje:

2014 nieuw 020

Etensbakken:

Snoepjes verstoppen!

Ik verrijk het leven van mijn honden graag met denkspelletjes of zoekspelletjes en likmatten. Ik hen de leukste en beste voor je geselecteerd:

Harnasjes voor te wandelen:

Honden camera!

Ik ben iemand die graag bij mijn beestjes is maar als het niet anders kan dan wil ik op een goede manier ze in het oog houden. Ik heb ondertussen 4 honden camara’s versleten en deze is de enige waar ik super tevreden van  ben! Je kan vanop afstand praten tegen je dier, ze in het oog houden, dingen opnemen maar nog leuker, koekjes gooien vanop afstand ! Zeker niet twijfelen als je een goede wil. Je kan hem vinden HIER.

Snoepjes!

Hier valt best wel veel over te zeggen. Ik droog vaak zelf de snacks die ik geef aan mijn honden in een droger ( de link hier beneden). Nu heb ik niet altijd tijd om alles te drogen en koop ik zelf ook online snacks maar die zijn dan weg goed onder de loep genomen en getest door ons. Er zijn er vele die ik zelfs niet gegeven heb of die ze niet lusten. Ik geef hieronder de toppers door waar mijn honden van genieten 🙂

foto 2