Over mijzelf

Mijn naam is Kristina Boey, dierencommunicator en healer. Via telepathische gesprekken met dieren en het toepassen van de Trust Technique wil ik hen graag een stem geven.

Ik ben geboren in 1973 en “alternatief” opgegroeid, hiermee bedoel ik dat mijn ouders opteerden voor gezonde voeding, homeopathische- en kruidengeneeskunde en het gebruik van middeltjes uit grootmoedertijd.

Kritina Boey dierencommunicatorAl heel snel ontdekten mijn ouders dat dieren, en voornamelijk paarden, een zeer belangrijke rol in mijn leven zouden spelen. Ik begon op vierjarige leeftijd te rijden op de ondeugende shetlander pony van de buren. Later op mijn 11de kreeg ik mijn eigen paard. Tijdens mijn schoolvakanties leerde ik in Duitsland het verzorgen, rijden en africhten van paarden. Ik heb ponykampen gevolgd en ben mensen thuis gaan helpen met hun dieren en met het zadelmak maken van paarden. Ook honden speelden altijd een belangrijke rol in mijn leven, met daarbij opleidingen voor hondeninstructeur en het geven van lessen in een hondenschool.

Toen ik aldus met dieren bezig was mistte ik ‘iets’. Ik kon niet altijd goed begrijpen hoe mensen dieren behandelden; of ze hen nodig hadden als gebruiksvoorwerp, om mee te pronken, als iets dat gedomineerd moest worden, als slaaf of gewoon als speelgoed. Hiermee had ik het soms erg moeilijk en miste ” iets fundamenteels” bij dit alles. Ouder geworden, ben ik me beginnen te verdiepen in het “anders omgaan met dieren”. Ik zocht een alternatieve weg om ze te benaderen, namelijk met respect, vertrouwen, vriendschap en vooral door hen te erkennen als een individueel wezen met eigen gevoelens, angsten, noden en een voorgeschiedenis. In deze context paste de “Trust Technique”, uitstekend, welke een zeer goed begin is om “anders” met dieren te leren omgaan.

Alhoewel deze alternatieve weg nog niet zo bekend is , geeft het mij véél meer voldoening dan de andere “afstandelijke, lege” manier van omgaan met dieren!

182443_1560821386713_5366574_n

Sinds ik het “andere” pad ben opgegaan, het pad van mijn hart en dus liefde, heb ik tegen heel wat vooroordelen moeten opboksen en zoals de meeste mediums heb ik ook harde lessen moeten doorstaan om te staan waar ik nu sta. Deze lessen hebben me gevormd en geleid tot wie ik nu ben doorheen veel verdriet en intense pijn; ze hebben hun resultaat niet gemist! Ik weet nu zonder twijfel wat ik wil en wat ik kan en dat ik hier op aarde ben om de brug tussen mens en dier te zijn, om hun spreekbuis te zijn! Daarenboven is het niet mijn roeping om mensen te overtuigen dat telepathisch contact met dieren wel degelijk bestaat! Het levend bewijs hiervan vind ik bij de dieren en mensen die geholpen zijn na mijn consult bij hen en dat schenkt mij een enorme voldoening …

Concreet geef ik “IET” (Integrated Energy Therapie, kan je vinden op mijn pagina van IET) bij dieren én mensen, werk met bloesemtherapie en gebruik natuurproducten voor dieren.  Ik help dieren met een trauma, communiceer telepathisch met dieren en dit volgens mijn eigen manier van “genezen” o.a. door het dier met gans zijn wezen te bekijken en het lichamelijk en geestelijk in evenwicht te brengen.Zo ga ik zoeken naar de oorzaak van de ziekte bij je dier of waarom het een bepaald gedrag vertoont;  wat het jou hiermee wil duidelijk maken en wat we eraan kunnen doen. Telepathische communicatie is hierbij een onderdeel van de behandeling en brengt vaak al heel wat aan het licht. De Trust Technique is hierbij een onmisbare complementaire therapie.

Ondertussen heb ik in de afgelopen zeventien jaar als dierencommunicator al honderden telepathische gesprekken met dieren gevoerd en geleerd dat dieren meer en meer boodschappen doorgeven in deze tijd van verandering en de mens willen helpen in de zoektocht naar zichzelf. Dieren en Engelen zijn mijn gidsen en begeleiders. Door en met hun hulp, help ik mensen hun doel in het leven terug te vinden, boodschappen te geven en mee te helpen aan hun groei in liefde en licht zodat de aarde een betere plaats word voor mens én dier.


Mijn ervaring en gevolgde opleidingen

Ik heb ondertussen verschillende cursussen achter de rug; allen mét succes:

opleidingen en ervaringen portrait
– Een 18-delige cursus “anders genezen op natuurlijke wijze” in 1997

– Een thuiscursus “aromatherapie” in 2001

– Een opleiding tot “Reiki meester” in 2003

– Een officieel erkende “Bach-bloesem” ( De Walnoot) cursus in 2004

– Een opleiding ‘Hondeninstructeur’ bij Geert de Bolster in 2005

– Een cursus “Natuurlijk bekappen” voor paarden in 2006

– Een cursus “communicerend één zijn met dieren” in Nederland in 2006

– Een opleiding “Hondeninstructeur” bij de ‘Koninklijke Kynologische Unie Sint Hubertus in 2006

– Een workschop “TTouch bij paarden” April 2007

– Cursus “spiritueel en Intuïtief omgaan met paarden ” gegeven door Martine D’ Haeseleer in November 2008

– Cursus “De brontaal der dieren” door Mieke Zomer (Nederland) in augustus 2009

– Cursus ” Bachbloesems voor honden” door Margriet Cremers Dudok Van Heel in September 2009

– Opleiding IET (Healingstechniek met de Engelen) door Mieke Michielsen (De kristallen poort) Niveau I in Januari 2011

– Opleiding IET Niveau II in Februari 2011

– Opleiding IET Niveau III in Maart 2011

– Opleiding Shamballa Reiki in Mei 2011

– Opleiding tot IET Master in Juni 2011

– Opleiding tot gecertificeerde Engelen kaart lezer ( bij Doreen virtue) in juni 2015

– Opleiding: Dieren energetisch behandelen basis én specialisatie ( februari 2016)

– opleiding tot Fairyologist ( studie van feeën, natuurelementen en gidsen) ( bij Doreen Virtue) in april 2016

– Opleiding tot Trust Technique practitioner ( september 2021 )

LEES EERST ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACY