Reacties van cursisten

 

Lees hieronder wat andere cursisten van “spiritueel en intuïtief contact met dieren” van de cursus vonden.

foto 2

Hey Kristina,

Sorry voor de late reactie, heb het super druk gehad.

Ik wou je even laten weten dat ik je cursus communiceren met dieren SUPER !!!!!!! vond. Ik heb er enorm veel aan gehad en uit geleerd.
Ik oefen nog regelmatig.
Ook de gezellige en losse sfeer waarin je de cursus geeft is geweldig. Ook de opbouw zit goed in elkaar, door de afwisseling tussen theorie en praktijk verloopt alles heel vlot.
Het is een aanrader voor iedereen die graag dieren ziet.
Van de bloesem van de dieren ben ik ook heel tevreden. Ik doe en zeg nu dingen waar ik zelf versteld van sta, dingen die ik vroeger niet zo gedurfd hebben, waar ik veel verlegen voor was.
De band met min hond is nu ook veel sterker.
Ik kom zeker nog teug voor het vervolg.
Ook wil ik Zen, Luna, de poesjes en de paardjes bedanken om met ons te willen werken.
Hopelijk is Belle terug met een leuke verrassing erbij.

Lieve groetjes

Jolien


Dag Kristina,

Via dit mailtje wil ik je graag vertellen hoe ontzettend rakend ik je cursus ‘Communiceren met dieren’ vond. Misschien wil je dit delen op je site voor anderen?

Twee jaar geleden had ik je voor het eerst gecontacteerd voor een eerste reading met mijn paard. Een jaar nadien opnieuw. Tweemaal heb je mij geraakt en schreef je zulke treffende dingen zonder dat we ooit in het echt hadden kennis gemaakt of je ooit mijn paard hebt ontmoet. Elke keer opnieuw las ik verbaasd wat je me wist te vertellen en wat mijn paard me wilde duidelijk maken. Je heb gezorgd voor een beter band tussen ons en meer begrip, omdat ik nu weet dat de dingen die hij doet, en ik niet altijd begreep daarvoor, nu wel begrijp en respecteer.

Zoals dat altijd gaat wanneer dingen mislopen en je op een moment staat niet meer weet wat doen, richt je je tot iets waar je je laatste hoop in legt. In mijn geval was jij dat. Daarom heb ik me ingeschreven voor je cursus. Je hebt me dingen geleerd die ik niet voor mogelijk hield. Ik ben mezelf tegengekomen in je cursus. Een ware spiegel voor m’n ziel. Rakend, treffend, maar ook moeilijk. Niet alleen het communiceren met dieren kwam in je cursus voor, maar ook manieren om jezelf te leren ontspannen, leren afstand bewaren voor gevoelige en moeilijke momenten wanneer je dat nodig hebt en veel praktijk gericht. Niet altijd papieren cursussen, maar echte contacten leggen met je dieren die jij door en door kent en onze ultieme test waren.

De cursus zelf was met gelijkgestemden. Verschillende leeftijden, maar allemaal met hetzelfde doel. Op twee dagen tijd hebben we ons blootgelegd aan elkaar, terwijl we uiteindelijk allemaal ‘vreemden’ waren in het begin. Heel bijzonder wat jij dus teweegbracht onder ons.

Na de cursus ben ik een ander mens geworden, niet op een dromerige manier, maar echt een andere persoon. Ik respecteer meer m’n gevoelige kant en probeer dit niet meer zo te verstoppen, uit angst wat anderen niet zullen denken. Ik sta sterker in mijn schoenen en ben zelfzekerder. Met mijn dieren ga ik ook op een andere manier om, voordien werden ze al vertroeteld, maar op één of andere manier is ons contact op een ander level geraakt.

Het heeft me even geduurd eer ik kon beschrijven wat jij hebt veranderd in mijn leven. Een tijdje heb ik moeten nadenken hoe ik je wilde bedanken en nu wilde ik dit graag met je delen.

Bedankt Kristina, als mijn laatste hoop heb jij uitstekend jouw ‘taak’ volbracht…

Groetjes,

Britt


Mooie interessante cursus. Leerzaam voor je eigen ontwikkeling en om te leren communiceren met dieren . Gegeven in een huiselijke omgeving. Wat ook heel fijn is. Bedankt Kristina voor de fijne dagen.

Edjardo


 

Kristina

Dank je wel dat je je kennis met ons wou delen en voor de toffe begeleiding

Luna & Zen Dank jullie wel dat je met ons wou communiceren hoewel het duidelijk was dat jullie liever speelde
Angus & Bella Dank jullie wel dat je openstond voor ons Ik weet niet war er gebeurt is maar ik heb een mooi innerlijk geschenk gekregen
mede cursisten Dank jullie wel voor de fijne en serene sfeer die jullie creerden
Aan iedereen die er klaar voor is of nog een klein beeetje twijfelt deze cursus gaat niet alleen om te communiceren met dieren
Aan jullie die op spirituele zoektocht zijn zou ik dit zeker proberen

liefdevolle groetjes Nancy


Hoi Kristina,

Bedankt voor het boeiende weekend! Ik heb er enorm van kunnen genieten en doe dit nu nog. De afwisseling tussen theorie, meditaties, oefeningen, de kaarten vond ik super. Ook de manier waarop jij de dingen uitlegt en jouw persoonlijke aanpak vind ik top.

Bedankt!

Groetjes
Sofie


Hoi kristina,

Bedankt voor de super toffe en leerrijke cursus!
Ik heb niet alleen geleerd om te communiceren, maar ook geleerd wat de dieren ons ‘echt’ willen vertellen en spiegelen. Waarom de dieren hier zijn op aarde en waarom WIJ hier zijn op aarde!
Ik wist niet dat communiceren eigenlijk zo “simpel” is, ik zocht het altijd veel te ver in het dagelijks leven… maar dankzij u en de toffe medecursisten hebben we de kleine dingen ontdekt die ons veel verder op weg helpen in het communiceren en ook in het leven.
De paarden waren voor mij zeer confronterend, maar tegelijk ook zeer leerrijk! Ze hebben iets losgemaakt in mezelf en me tot inzicht gebracht dat het tijd word dat ik werk aan mezelf.
De meditaties waren ronduit fantastisch (als ik me er bewust van was, hihi) en de meditatie in het zonnetje met de fluitende vogeltjes was voor mij degene die mij het meest inzicht gaf in mezelf en mijn respect voor onze dieren nog vergroot heeft.
Ik vond vroeger kaartleggen nogal “zweverig”, maar ik ben verschoten van hoe eerlijk en leerrijk ze wel zijn! Al de kaarten waren zo direct ‘to the point’, dus nu heb ik even mijn mening herpakt over kaartleggen en ben van plan om er enkele aan te schaffen zodat ik dit meer kan toepassen in het dagelijks leven.
Ik wil je ook bedanken voor de super super lekkere lunch die we ’s middags in het zonnetje mochten verorberen (de complimenten aan den bakker)
Bedank ook Zen, Luna, Mina en Belle voor de mooie inzichten en om ons te helpen bij het leren communiceren.
Bedankt medecursisten voor het aangename en eerlijke gezelschap en bedankt dat ik met jullie huisdiertjes mocht communiceren!

Lieve zonnige groetjes
Ellen


Kristina,

je cursus was voor mij àl wat ik ervan verwacht had en nog véél meer. Hij was ongelooflijk leerrijk en gevarieerd.
Al doende raakte ik ook steeds minder onzeker en werd ik me almaar meer bewust van wat ik met m’n leven wil en kan doen.
Je hielp me nieuwe deuren te openen, samen met je viervoeterige partners. Bedank hen allen van me!
Bedankt ook aan al de medecursisten die hebben geholpen om van dit weekend voor mij een onvergetelijke ervaring te maken.
Het deed deugd zulke boeiende ervaringen te mogen delen met gelijkgestemden.
Je mag me sowieso verwachten voor de vervolgcursus. Die wil ik voor geen geld ter wereld missen!

Jouw cursus is een absolute must voor iedere zoekende ziel die nood heeft aan verrijking en liefde,
want liefde leeft in jullie huis met hopen!

Tot binnenkort!
Lieve


Dag Kristina,

Sorry voor de late reactie, maar ik moest nog één en ander verwerken. 🙂
 
De cursus is zeker een aanrader en ik heb er reeds veel over verteld aan alle paardenmensen die ik ken.
Onze eerste ontmoeting en hoe mijn paard reageerde was echt verbluffend, om maar te zwijgen van wat zij (mij merrie) te vertellen had, wat trouwens een bevestiging was van wat de dokter me gezegd had over mijn gemoeds- en gezondhiedtoestand de avond voordien !  Graag wens ook jou en ook de andere dames, die aan de cursus hebben deelgenomen, bedanken voor jullie steun en de toffe sfeer.  Het waren 2 vermoeiende, maar verreikende dagen !
Groetjes Nicole

Bij deze wil ik je graag van harte bedanken voor jouw cursus.. Heel positief vond ik het feit dat de cursus zo veelzijdig was, je krijgt informatie vanuit verschillende hoeken en over verschillende onderwerpen; zowel van de kaarten, de bloesems, effectief communiceren met dieren via foto en in levende lijven, meditaties, blokkades oplossen bij jezelf, anekdotes en inbreng van de toffe medecursisten,…komen aan bod. Het was niet alleen leerrijk, interessant en boeiend, maar ook rakend en eerlijk. Het was een heel mooie ervaring, die mij voornamelijk acteraf confronteerde, veel emoties losmaakte en naar boven bracht. Ik zou het voor geen geld van de wereld hebben willen missen. Ook een dikke merci aan de prachtige dieren die me hielpen tot inzicht te komen, jullie zijn geweldig 🙂 !!

Kortom: thanks for everything!!!
Lieve groetjes, Ruth
.

Hoi Kristina,

Bedankt voor een geweldige workshop ! Het was in één woord ‘SUPER’!!!  Voor een eerste workshop, echt chapeau, het was alsof je dit al jaren doet !

Timing perfect, opbouw super, heel veel praktijk, hadden amper vragen omdat alles zo duidelijk op ons niveau gebracht werd.

Er was totaal geen afstand tussen jou en de cursisten, of tussen de cursisten onderling !’t was alsof je met een bende vrienden rond de tafel zat !

De groep was super, iedereen zo verschillend, maar toch zo gelijkend.  ’t Was allemaal zeer persoonlijk, maar ook heel plezant, spontaan, leuk, gezellig, vertrouwend, veilig, enorm leerrijk…

Iedereen heeft van iedereen geleerd.  En dan natuurlijk de dieren zelf hé. Die hebben ons super begeleid en ons héél veel geleerd. Je kan  geen betere medewerkers voor een workshop hebben, die hebben echt hun ding gedaan, op hun eigen unieke wijze.  Ook al onze eigen huisdieren hebben hun best gedaan om mee te helpen, ongelooflijk hé ! Melody, bedankt voor mijn allereerste ervaring in het hoofd van een hond !  Pebbles, ik zal je NOOIT, maar dan ook NOOIT vergeten ! Jij hebt me geleerd wat ‘echt nerveus’ zijn is ! 🙂  Fernand, geen enkel woord kan beschrijven wat jij me doen voelen hebt, ik ben je zooooooooooooooooooooooooooo dankbaar ! Justin, bedankt voor je kracht, ik heb het gevoeld !  Dino, ik vind je nog altijd ne knappe vent !  Smurf, ik begrijp het:‘eten is veel belangrijker dan babbelen’ !  Knappe zwarte hengst (waar ik naam van vergeten ben), bedankt om mijn angst voor paarden weg te nemen !

Kristina, Kim, bedankt om me te leren zien ! Ik wist niet dat ik zoiets in mij had !!!

Guy, Brigitta, Chrissie, Heidi, Caroline, Jimmy, bedankt voor de toffe sfeer, ik heb ook veel van jullie opgestoken !

Hopelijk tot de volgende workshop hé !

Ik ben alvast kandidaat !

Groetjes, Nancy


Kristina, de cursus spiritueel contact met dieren oversteeg al mijn verwachtingen. Het centrale thema om contact op te bouwen met de dieren werd mooi uitgebouwd en vormde een afgerond geheel. Perfect evenwicht tussen de noodzakelijke theorie en heel veel praktijk. Tussenin liet je ons van allerlei aanverwante boeken, kaarten, etc proeven en dat vormde een mooie afwisseling.”

Bedankt ook aan Melody, Kim en haar paardjes om mij op weg te zetten in deze nieuwe ervaring.


Ik en Guy heb genoten en geleerd van de cursus, veel succes met de cursus en de volgende lessen kom ik ook volgen.


Hey Kristina,

 
Bedankt voor de leerrijke 2-daagse. Ik heb er echt van genoten!!
Het heeft daarbovenop mijn dierenwereld nog meer geopend, dit besef heb ik nadien pas doorgekregen van mijn Pearl.
 
Ik zou ook nog even hierbij willen vermelden dat Kim echt goed heeft gecommuniceerd met mijn Pearltje, de osteopaat is voorbije donderdag geweest en ze zat dus ook met een enorme spanning op de plaatsen waar Kim vertelde. Hij heeft gezegd dat ze echt wel heel erg vast zat voor een jong paard. Waarschijnlijk geef ik die spanning door naar haar, vermits ik ook nog steeds niet mijn juiste plekje op deze aarde gevonden heb, we helpen elkaar door deze moeilijke periode!!!
 
Bedankt en binnekort krijg je nog een mailtje van mij met Puzzal haar foto’s

Groetjes Caroline


Hoi Kristina,

Eerst wil ik je nogmaals bedanken voor deze 2 leerzame en rijke dagen die voor mij erg duurzaam en zeker een mooie herinnering zijn.
Samen met 7 medecursisten hebben we dieren verhalen en ervaringen kunnen delen, dit is altijd leuk en leerzaam voor elke dieren liefhebber. Het geen ik persoonlijk heb meegekregen is…
Jij hebt me laten ervaren en voelen vanuit het perspectief van het dier, waarbij zeker niet te vergeten mijn eerste gevoelens,woorden en intens contact met dieren, op intuïtieve wijze, mogelijk maakte. Dit is voor mij een duurzame verrijking op men levenspad. Zeker nadat ik alles heb gerelativeerd, geanalyseerd, doordacht en geplaatst in me opgenomen, laat ik dit een tijdje rustig bezinken. Na een paar dagen kan ik hiermee aan de slag…met veel oefenen en veel geduld…; )
Ik kijk er zeker naar uit voor de vervolg cursus over een maand of 6, maar nu eerst heel veel oefenen en heel veel geduld…
Als ik vragen heb weet ik dat ik je altijd even een mailtje mag zenden,tot ziens dan maar…
Lieve groetjes, Krissie

Lieve Kristina,

ik wil je van harte danken voor een fantastisch weekend! Nu ik er op terugkijk besef ik hoe veel “bijzonders” er was dat weekend: de prachtige plek vol fantastisch goeie energie; de mensen met wie je een klik maakt; soms gewoon het gezellig samen-zijn, soms ook het er écht zijn voor elkaar;  de mooie diepgaande oefeningen die je inzicht brengen; het contact met de dieren; alle informatie en wijsheid die jij aanbood en meegaf; de persoonlijke boodschappen (via de kaarten bijvoorbeeld); het kennis maken en samen-zijn met jouw superlieve hond Melody… en vooral ook het vertoeven in de energie die jij brengt! Jij ben hier duidelijk voor in de wieg gelegd. Je doet het met een ongelooflijk gemak … en vooral: vanuit je hart. Daardoor breng jij dingen teweeg bij je cursisten … jij en Melody zijn een fantastisch team!
Ik heb genoten.. en veel geleerd, vooral over mezelf!
Warme knuffels voor jou en Melody … en tot een volgende!
Rita

Hallo allemaal….

 
Moesten jullie nog twijfelen of je hier op de juiste plaats bent???? Niet meer doen !
Ik had al een cursus “telepathisch communiceren met dieren” achter de rug (1 dag), maar Kristina is ééntje uit de duizend….
geen gezever, geen pretentie, maar gewoon “to the point” !
Je krijgt heel veel info waar je daadwerkelijk mee aan de slag kan (en zelfs absolute beginners hebben resultaat op deze manier !)
Heel afwisselend, waardoor het boeiend blijft, heel lekkere lunch ook (daar alleen zou ik het al terug voor doen hahaha), en de sfeer….
ongedwongen, humor is toegelaten, iedereen mag gewoon zichzelf zijn…. terwijl je toch “spelenderwijs” heel veel leert !
ik kan het iedereen aanraden, en ik zelf, ik heb me nu al ingeschreven voor de vervolgcursus….net zoals alle medecursisten, we willen nog méééééééééééééér van dat !!!!!!
Er is veel op de markt, maar sla dit niet over !!!!! Niet voor jezelf en niet voor je dieren, want dit is meer dan zijn geld waard !!!!
Als je van dieren houdt, dan kan je hier heel veel verder mee komen…. beginner of niet maakt niet uit…..
En voor mijn medecursisten, nog nen dikke knuffel (voor jou ook Kristina), jullie waren fantastisch tof !!!!!!
Een cursus letterlijk van hart tot hart (en niet voor het geld, maar vanuit idealisme, dat voel je, en dat zijn de “echten”….)
Kristina, niks dan pluimkes voor u !!!! Blij je te leren kennen, als lesgever en als mens, dikke knuffel !!!!!!
 
Brigitte Hendrickx, Brecht.
cursus 10 en 11 juli 2009

Hallo Kristina,

Dank je voor de schitterende cursus! Ik heb nooit dieren thuis gehad en nooit echt iets voor gevoeld, en terwijl ik toevallig op je cursus verzeild geraakt ben, was dit een hele openbaring voor me. Het liefste wat ik tot hiertoe deed met dieren was ze opeten. Paard lustte ik ook wel. Totdat ik met jouw paard Meena heb gepraat. Op die 2 dagen heb ik diep respect voor dieren geleerd en dat we van hen enorm veel kunnen opsteken. Dieren kunnen ons helpen in het ‘nu’ te leven, een spiegel te zijn voor onze emoties en ons gelukkiger doen voelen. Deze cursus heeft mijn leven zo veel anders gemaakt: meer openheid, zelfzekerheid en speelse acceptatie. Spreken met dieren, aan te raden voor elke dierenvijand en -vriend!

dank en
tot later!
Patryk


Hoi Kristina.

Bij deze wil ik u bedanken voor de foto’s. Ook voor het mooie,gezellig,leerrijk cursusweekend. Ik heb er veel uit geleerd,van u en ook van de medecursisten. Ik ben er ook voor een stuk zelfbewuster van geworden. Ook ben ik zeer dankbaar voor de ervaring die ik mocht meemaken met het paard Mystic. Hij heeft mij een goed gevoel gegeven dat ik voor altijd zal koesteren. Ik besef nu nog meer dat het samenzijn met paarden en ook andere dieren helend is. En als we er voor openstaan met echte liefde en zonder vooroordelen, de dieren ons helpen om onszelf en eigenschappen waarvan we dachten dat we die al lang kwijt waren terug te vinden.

Groetjes, Fabienne


Liefste Kristina,

Sinds ik mijn leven zelf in handen genomen heb, ben ik vele fijne en lieve mensen tegengekomen. Mensen die op hun beurt een steentje hebben bijgedragen om te helpen met het zoeken naar m’n ware ‘ik’. Ook jij bent één van hen. Ik dank ook jou voor jouw bijdrage. Ik vond het de voorbije twee dagen heel fijn en leuk, maar toch konden er ook nog vele verborgen traantjes wegvloeien. Ik heb al een hele, wel zware, weg afgelegd en er staat mij nog veel te wachten. Maar zoals met de orthotherapie, de 1e graad reiki-inwijding en nu ook jouw fantastische en vooral leerrijke cursus, word ik enkel maar sterker en wijzer.
Jij verricht prachtig werk met dieren en ook wel met mensen. Dieren verdienen mensen met een warm hart zoals jij. Dit geeft mij een enorme stimulans om jouw voetsporen, toch voor een groot deel en zo goed mogelijk, te volgen.
Bedankt.

Groetjes Sonja


Kristina, 

Al heel lang zoals vele wou ik deze cursus doen, ik had er hoge verwachtingen van.

De dag voor ik aan de cursus begon, had ik bang dat de cursus zou tegenslagen, daar men verwachting zo hoog lag.

Als ik nu terugkijk op die 2 dagen, weet ik dat veel meer heb gekregen, dan ik verwachte.

Het waren 2 prachtige dagen.

Ik weet nu dat die 2 dagen mijn leven positief zullen beïnvloeden, daar ben ik Kristina en de medecursisten erg dankbaar voor.

Een vervolgcursus ga ik zeker doen.

Kristina, en alle cursisten, bedankt voor de 2 mooie dagen en hopelijk volgen er nog.

 Bedankt

 Linda


Eens te meer groeit het besef dat, om met zulke pure wezens als dieren te communiceren, je eerst eens diep in jezelf moet kijken. Dieren leren ons zoveel lessen, leren ons zoveel over onszelf… De cursus van Kristina is zo puur… Ze leert je niet om met dieren te praten, dat kunnen we immers allemaal al, ze leert je wel in je eigen hart te kijken. Kristina leert je om dat buikgevoel terug te activeren, waardoor je leert jezelf terug open te stellen. Ze leert je om de dingen die we als kind zo vanzelfsprekend vonden terug boven te halen. Het was zo mooi om te zien, hoe er eenheid in de groep was,en hoe eenvoudig het is om contact te maken met een dier. Ik heb al een aantal cursussen dierencommunicatie achter de rug, en ging de cursus van Kristina er ook “even snel bijnemen”. Maar ik moet zeggen dat deze cursus een héél grote impact op me had. De liefde en het respect voor dieren staan centraal, maar ook jij als individu, als mens komt er veel sterker uit. Echt een aanrader!

Katja Tersago, Hove (cursus 30-31 oktober 2009)


Hoi Kristina,
Ik ben zonder verwachtingen naar je cursus gekomen, maar ik ben meer dan tevreden teruggekeerd. Ik ben door jouw cursus op een andere manier naar dieren gaan kijken. Ik besef nu dat dieren zo veel meer zijn dat wat mensen steeds beweren en veronderstellen. Dieren zijn zelfs uitstekende leermeesters voor ons, mensen. Moesten we dan ook allemaal wat vaker naar de dieren luisteren, zou de wereld er al een pak beter uitzien.

Dank aan Kristina en de dieren!

Groetjes
Sara


Dag Kristina,

Ik wil je nog bedanken voor het leuke weekend. Het was boeiend en verrijkend op vele gebieden ! Ik was met weinig zelfvertrouwen aan de cursus begonnen, maar dank zij jouw steun en begrip heb ik veel over mezelf geleerd.  Het contact met de paarden was ook heel speciaal … wat een  ervaring !

Luna en Zen wil ik ook bedanken …. het zijn echt 2 superhonden.
Ik wens je nog veel succes en hoop dat al je verwachtingen in vervulling zullen gaan, maar daar twijfel ik niet aan !
Hopelijk tot gauw…Veel liefs,
Mimi

Wat een uiteenlopende dingen ik allemaal over mezelf heb geleerd in deze korte periode van een weekend is echt verbluffend Kristina. Aan de ene kant heeft het mijn zelfvertrouwen enorm gesterkt, te ervaren dat ik heel wat informatie van de dieren, juist opgevangen had, zowel op foto als in rechtstreeks contact. Wat me aanmoedigt om deze technieken ook toe te passen in mijn dagdagelijkse leven en nog meer te vertrouwen op mijn intuïtie.  Ook echt te kunnen voelen hoe dieren ons ‘mensen’ ervaren was een revelatie die mij levenslang bijblijft!!! Anderzijds heb ik nu ook kunnen voelen… echt intens ervaren, hoe belangrijk het wel niet is, ‘geaard’ mijn ruimte in te nemen. Hoe kwetsbaar ik ben, wanneer ik twijfel aan mezelf en alleen maar mijn hart open in Liefde.  De paarden spiegelden mij dat onverbloemd maar liefdevol.  Dit was echt een openbaring en veel puzzelstukjes vielen hierdoor op hun plaats.  Nu besef ik pas ‘echt’ hoe belangrijk ‘in je kracht staan’ wel niet is.  Dit geeft me vastberadenheid en moed, mijn persoonlijke evenwicht, (de zoveelste schil van de ui) te blijven oefenen zonder angst, want het loont echt de moeite!!!…

De communicatie met de dieren onder jouw begeleiding zijn daarbij van onschatbare waarde. 

Dank je wel Kristina.

Ik kijk al uit naar de vervolgcursus. 

Viviane


Hoi Kristina,

Bedankt voor de toffe en leerrijke dagen !
Wil je laten weten dat het mij heel wat heeft meegebracht deze cursus.
Had het soms er wel zwaar mee en was gelijk ook heel leerrijk .Was er
verstelt van wat de dieren je eigenlijk allemaal konden vertellen en
weerspiegelen.
Dank aan je dieren waar we mee mochten werken.
Dank aan de medecursisten voor de fijne dagen tijdens deze cursus is
zeker een aanrader op naar de volgende!

Lieve groetjes
Marijke


Lieve Kristina,

Eerst en vooral wil ik je danken voor een mooi en intens weekend. Een hele nieuwe wereld ontvouwt zich langzaamaan en kleurt de nieuwe dag met tinten tot dusver voor mij onbekend…
Vóór dit toch wel intense weekend had ik al eens (naar mijn aanvoelen) een spirituele aanraking gehad met een majestueus dier. Die ervaring had een bijna bovennatuurlijke dimensie en heeft me toen diep ontroerd.
Mijn nieuwsgierigheid was meteen geprikkeld toen ik over jouw cursus “intuitief en spiritueel contact met dieren” las. Aanvankelijk dacht ik dat zo’n diepgaand contact iets is dat je maar één keer in je leven ervaart maar mits de nodige oefening ben ik ervan overtuigd dat dit niet eenmalig hoeft te zijn. De dingen die we dit weekend gedaan hebben, waren niet evident. Even had ik het gevoel dat ik zo maar wat uit m’n mouw zat te schudden maar blijkbaar is er toch een contact geweest met je schatjes van honden Zen en Luna en de prachtige paarden. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo dicht bij paarden heb gestaan. Dat we dan nog samen een gesprekje hebben gevoerd, was de kers op de taart… Zalig gewoon.
Dit is geen cursus om gauw te vergeten. Bedankt ook dat je zo onbevooroordeeld in het leven staat. Dat heb je alvast gemeen met de dieren waar je zo van houdt !
Groetjes en thanks again,

Linda


Hallo Kristina,

Het is gewoonweg niet te geloven maar ondertussen zijn we alweer een dag verder. Wat heb ik samen met mijn zus Linda genoten van dit weekeinde bij jou thuis.

Het onthaal was héél tof en ontspannen, we voelden ons al dadelijk bij jou thuis. De verwelkoming van Zen bracht ons al dadelijk bij de les, niet reageren en gewoon negeren en later was hij al dadelijk onze dikke vriend. Luna kwam ons wat later verwelkomen en hup daar ging ze dan weer om van de goede lucht buiten te genieten.

Wat een informatie dat we kregen, tips, héérlijke meditaties waarvan ik er wel een van miste doordat ik er van in slaap gevallen was. Maaar….. ik denk wel dat dit in mijn onderbewuste verder gevoed zal worden hoor! Nadat we ook onze maagjes gevuld hadden met o.a het héérlijke rozijnen en Christina brood en héérlijke koffie was het tijd om aan onze gronding, de uitleg over hoe we ons moesten afstemmen en hoe we toelating moesten vragen aan de dieren alvorens te beginnen . Nu konden we ons afzonderen met onze foto’s en de allernieuwste kans en gelegenheid om te proberen van contact te maken met de schatten van honden die wisten dat ze nu mee mochten werken aan de les. Het is niet te geloven dat dit na onze eerste dag al zo lukte. Het is een fantastische ervaring om dingen van hen te weten te komen waar je anders geen flauw benul van zou hebben.

De tweede dag was al even bijzonder, het had al de hele nacht gestormd de honden Zen en Luna ( wij misschien ook hm..) waren net zoals kleine kinderen in een andere energie . In de voormiddag kregen we nog extra informatie over Bach bloesems en dieren flesjes. In de namiddag een mooie wandeling naar de weide met de drie paarden van jou. Het was een speciale ervaring, om van de wind en de modder niet te spreken zoveel plezier en gelachen dat we gedaan hebben. We ondervonden in ieder geval dat het niet evident is om zo’n mooi paard naar je te laten luisteren. Het is een ontzettend goed voorbeeld hoe je dadelijk weet of je wel degelijk je grenzen kunt afbaken of niet. Beste Christina, ik ben je héél dankbaar voor deze dagen en ik zou kunnen zeggen dat mijn zus Linda en ik als vriendinnen van jou afscheid konden nemen. Tot weerziens!

Dikke en dankbaren knuffel van Annemie


hey kristina,

graag wil ik jou en de medecursisten bedanken voor het leerzame prettige weekend, stond echt versteld van wat er allemaal gebeurde ,ga zeker van al de kennis die je ons bijgebracht hebt gebruik maken ,of toch al proberen, oh was wel een hele boterham. Je mag er zeker van zijn dat je mij nog ga terug zien kristina. Graag ook nog een bedankje en dikke knuf voor Zen en Luna en de paardjes niet te vergeten, Ah ja ,heb de voeding van ons Lady ook reeds aangepast en voor de minouch en thia dan ook maar (Misschien wordt de minouche dan is wat rustiger).

tot ziens Kristina, Marleen

 


Dag Kristina,

eindelijk was het week-end ‘Spiritueel communiceren met dieren’ aangebroken. We werden al onmiddellijk hartelijk en warm ontvangen door jou en de lieve Zen.
Eerst konden we wat drinken en rustig gaan zitten.
Ik was snipverkouden had niet veel geslapen en absoluut geen verwachtingen
om het communiceren met dieren aan te leren. Maar later bleek dat dit mijn geluk was omdat ik niet zo in mijn koppeke zat !
We kregen een inleiding van wat we allemaal gingen doen en leren dat weekend.
Er werd ons ook uitgelegd hoe alles in zijn werk ging bij het telepatisch communiceren met dieren en we konden al snel aan de slag met oefenen.
Iedereen was benieuwd naar zijn resultaat. Al snel konden we zien dat we het niet slecht deden en hoe meer info we kregen beter het ging.
We kregen ook uitleg over de Bach bloesems bij dieren en hoe het een ondersteuning kan geven.
Ook hebben we gemediteerd en werden we goed begeleid door jou.
Door deze meditatie heb ik echt gevoeld hoe een dier zich kan voelen tegenover mensen. Het was allemaal heel afwisselend en de kaartjes die
we getrokken hebben brachten ons ook een mooie boodschap.
Zondag zijn we al wandelend met Zen en Luna naar de paarden geweest om te communiceren. Bicky Boy (Angus) was heel welwillend en geduldig om met ons te oefenen.
Ik had spijt dat het al weer zo snel voorbij was dat mooie leerrijke weekend
met jou Kristina , Zen, Luna en de paarden.
Maar mijn vriendin en ik hebben ons dan ook onmiddellijk ingeschreven voor de vervolgcursus in maart.
Nu is het aan mij om van als het kan te oefenen met Babisha en tot nu toe
lukt dat goed. En we vinden het beiden zo leuk.

Ik wil je nog bedanken Kristina voor het mij aanleren van het communiceren met dieren.
Het was een een heel mooi spiritueel weekend en je doet dit echt met hart en ziel.

Vele groetjes,
Marina

 

Hey Kristina, In naam van de vele dieren, een welgemeende dank je wel om dit met ons te delen! Ik heb echt genoten van de manier waarop je de dingen overbrengt, zo’n zachte persoon! Kan ik de hele dag naar luisteren! Ik weet al langer dat dieren heel sensitief zijn en boodschappen overbrengen, alleen is het niet altijd makkelijk om te weten welke of soms zijn de boodschappen wel duidelijk maar vraagt het aan onszelf werken veel geduld en moed. Deze cursus bracht na het verlies van onze hond Spike, ook wel rust. Een opgelucht gevoel. Ik kijk al heel hard uit naar de cursus in oktober! Nogmaals bedankt! Warme groet,

Stéphanie Achtergael