Natuurvoeding

 

Natuurvoeding? Natuurlijk !!!

 

We weten ondertussen allemaal wel dat er tussen voeding en gezondheid een verband is maar welke? En in welke maten?

Onze honden en katten zijn vlees en vleeseters, ze hebben daarom een kort zuurrijk spijsverteringsstelsel en een stofwisseling die gemaakt is om eiwitten uit dierlijke bronnen om te zetten. Ze hebben dagelijks verse voeding nodig. De meeste van onze dieren krijgen “dood” voedsel zoals brokken. De vertering van dit dood voedsel vergt veel energie van het lichaam waardoor er op den duur lichamelijke klachten komen zoals huidproblemen, chronische klachten, maag en darm klachten enz. In brokken zitten uitermate weinig vlees (zo’n 4 tot 20 %) en dit zijn vaak afval van dieren die nergens anders voor kunnen dienen. Er zitten ook vaak veel granen in welke katten en honden maar in beperkte maten kunnen verteren. Ook vulmiddel, bindmiddel, kleur- en geur stoffen vind je vaak terug in brokken.  

Welk voedsel is dan het beste voor U dier? Met name het “levend” voedsel zoals vers vlees, orgaanvlees, pens, rauwe botten en verse groenten zijn wat U dier nodig heeft voor een optimale vertering, huid, vacht en gezondheid! vers en rauw vlees bevatten enzymen en goede bacteriën die nodig zijn voor een sterke darmflora, natuurlijke vitamines en mineralen, geen geur- kleur- en smaakstoffen of bindmiddel enz.  Door deze voeding te geven kunnen we vaak veel lichamelijke klachten vermijden of laten verdwijnen. Het resultaat van verse voeding: mooie huid en vacht, minder en gezonde ontlasting, een mooi gebit, geen stinkende adem, een dier dat zich goed voelt in zijn vel én een heel aangenaam voordeel: dierenartskosten die erg beperkt blijven!   

Zou U niet willen weten hoe u dier er kan uitziet en gedraagt als hij gezonde verse voeding krijgt en zich dus in een gezond lichaam bevind?

Wil U meer lezen over verse voeding? Gebruik dan de links hieronder:

http://www.rauwevoedingvoorhonden.nl/

 

 

carnibest

 

 

 

 

 

 IK BEN VERDELER VAN CARNIBEST , BARFmenu en Raw4dogs VOEDING, MAIL GERUST VOOR INFO :

kristina.boey@telenet.be

 

 

Natuurlijke snacks:

 

Iceland pets:

Leven in IJsland betekent puur natuur, schone wateren en eerlijke grondstoffen.

Deze snack gemaakt van vers gevangen IJslandse vis uit de niet-verontreinigde wateren rondom het eiland is PUUR en verantwoord. De vis wordt direct na vangst verwerkt. De snack is gedroogd (20ºC) waardoor het product puur blijft en er weinig tot geen verlies is van essentiële vetzuren, vitaminen, mineralen en eiwitten. Dit in tegenstelling tot de meeste snacks die verhit worden met een groot verlies van enzymen, vitaminen, mineralen en eiwitten.

Waarom deze snacks?
Graan- en glutenvrij
Zeer geschikt voor honden en katten met allergieën voor granen, gluten, gevogelte en vlees
Geen geur, kleur en smaakstoffen
Geen conserveringsmiddelen
Lucht gedroogd op lage temperaturen
Rijk aan Omega 3 vetzuren
Zeer goede acceptatie
Duurzaam gevangen
Gewonnen uit bijvangst en afsnijsel
Kortom een gezond en verantwoord tussendoortje afkomstig van vis uit de zuivere wateren rondom IJsland.

 

   

 

Prijs: 100 gram: 4,95 euro te bestellen in mijn shop