leren kaartleggen vanuit het hart

 

Breng boodschappen over van je gidsen en begeleiders !

 

Ons leven en zielenpad hier op aarde is niet altijd gemakkelijk en vaak komen we moeilijke periode tegen of obstakels en zijn we te veel bezig met lage trillingen zoals angst en kwaadheid. De universele wet van de aantrekking werkt als volgt; je trekt aan waar je aandacht aan geeft, ben je dus veel met negativiteit bezig dan trek je dit dus ook aan.

Mensen in deze tijd hebben heel veel nood aan steun, zegeningen, begeleiding en een liefdevol luisterend oor. De Engelen, gidsen en Meesters zijn er om ons te helpen op ons pad en ons levensdoel te vinden. Wij kunnen samen met die helpers ons eigen leven gemakkelijker maken en duidelijker met de boodschappen die we via de kaarten krijgen.Je leert readings te geven over het levensdoel, gezondheid, relaties enz..

Wil jij leren de kaarten leggen vanuit je hart en allerlei tips en weetjes krijgen over hoe je dit doet in bescherming, begeleid en in vertrouwen? Dan is deze cursus iets voor jou!

Deze cursus is uitsluitend te volgen ONLINE zodat je zelfs je huis niet hoeft te verlaten om deze geweldig ondersteunende tools te leren. Voor te oefenen in de praktijk kan je je altijd inschrijven in de praktijkdag.

 

 

 

kboey_alc_cert

 

Praktische zaken:

inschrijven voor de online cursus zonder kredietkaart met overschrijving:

1) Ga als volgt te werk:

Klik Hier

Je komt dan in dit scherm:

Klik dan bovenaan op ” inschrijven” en maak een account.

2) Schrijf dan het bedrag van de cursus ( inclusief BTW) over op:

BE 09652801566757

BIC: HBKABE22

Vrije mededeling:
Het e-mail adres waarmee je de account aangemaakt hebt + de naam van de opleiding die je wenst.

VB: Vera wenst de opleiding ‘online kaartleggen’ te betalen via overschrijving:
Zij maakt eerst een account aan met haar e-mail adres ‘kristina@gmail.com’ en schrijft dan €68,97 euro over met mededeling: ‘VERA@gmail.com – ONLINE KAARTLEGGEN

3) Zodra de overschrijving ontvangen is ontvang je een code waarmee je toegang krijgt tot de opleiding.
Als je een betaalbewijs mailt naar kristina.boey@telenet.be ontvang je onmiddellijk de code.

4) Wens je een factuur van deze betaling, stuur dan een mailtje naar kristina.boey@telenet.be met je btw gegevens en zet in het onderwerp van de mail: Factuur online cursus

Prijs online cursus: 68,97 euro ( inclusief 21% BTW)