leren kaartleggen vanuit het hart

 

Breng boodschappen over van je gidsen en begeleiders !

 

Ons leven en zielenpad hier op aarde is niet altijd gemakkelijk en vaak komen we moeilijke periode tegen of obstakels en zijn we te veel bezig met lage trillingen zoals angst en kwaadheid. De universele wet van de aantrekking werkt als volgt; je trekt aan waar je aandacht aan geeft, ben je dus veel met negativiteit bezig dan trek je dit dus ook aan.

Mensen in deze tijd hebben heel veel nood aan steun, zegeningen, begeleiding en een liefdevol luisterend oor. De Engelen, gidsen en Meesters zijn er om ons te helpen op ons pad en ons levensdoel te vinden. Wij kunnen samen met die helpers ons eigen leven gemakkelijker maken en duidelijker met de boodschappen die we via de kaarten krijgen.Je leert readings te geven over het levensdoel, gezondheid, relaties enz..

Wil jij leren de kaarten leggen vanuit je hart en allerlei tips en weetjes krijgen over hoe je dit doet in bescherming, begeleid en in vertrouwen? Dan is deze cursus iets voor jou!

Deze cursus is uitsluitend te volgen ONLINE zodat je zelfs je huis niet hoeft te verlaten om deze geweldig ondersteunende tools te leren. Voor te oefenen in de praktijk kan je je altijd inschrijven in de praktijkdag.

 

Hier kan je het INFO FILMPJE bekijken

 

 

kboey_alc_cert

 

Praktische zaken:

inschrijven voor de online cursus kan via mail , Voor het aankopen van deze cursus ga je naar; vimeo

Prijs online cursus: 95 euro

Data praktijkdag: 

Tijdstip: van 10.30u tot 15u

Plaats: Hombeek

Prijs: 35 euro

 

Betalingsinfo:

Om de cursus online te kunnen volgen en je kan niet betalen met PayPal of credit kaart dan stort je 95 euro op onderstaand rekeningnummer met de vermelding: “cursus kaarten leggen”. Zodra de betaling binnen is krijg je een mail met de download instructies. De video’s blijven dan beschikbaar voor jou zolang je wil.

Rekeningnummer: BE24 9731 4380 2938