Cursus: helderziendheid activeren in simpele stappen

 

Cursus helderziendheid activeren

Willen we niet allemaal graag helderziend weten en voelen wat er gaande is met onszelf, onze dieren, onze geliefde? Misschien wil je wel graag boodschappen ontvangen van overleden mensen? Misschien is telepathische dierencommunicatie iets voor jou? Het is ook leren omgaan met gevoeligheid en het leren aanvoelen en horen als er boodschappen komen.

181615_1560822386738_7208663_nHeel veel mensen weten niet hoe ze moeten beginnen om deze gaven te activeren. Iedereen heeft de gaven om helderziend te zijn, helder voelend, helder horend maar zitten vast in hun overtuigingen, conditioneringen of rituelen. Soms zitten mensen vast en geraken op hun eentje niet verder.

Deze cursus zal je helpen om in contact te komen met je eigen intuïtie en helderziende vermogens. Het geeft je de “tools” om te starten en te oefenen en tips over waar je moet op letten. Activeer deze gaven en je leven zal er helemaal anders uitzien!

 

Inhoud van de cursus

  • inleiding over helderziendheid
  • blokkades die ons tegenhouden
  • hoe eraan te beginnen?
  • valkuilen en waar je op kan letten
  • we gaan aan de slag om ons derde oog te activeren en te zuiveren
  • jezelf bevrijden van blokkades
  • op je intuïtie leren vertrouwen
  • leren visualiseren
  • oefeningen omtrent helderziendheid

 

Praktische zaken

Inschrijven kan via mail (Kristina.Boey@telenet.be)

Datum: 
Tijdstip: 10u tot 15u
Plaats: Hombeek (Mechelen)
Prijs: 75€

 

Betalingsinfo

Om je inschrijving te bevestigen, schrijf je een voorschot van 25€ over op onderstaand rekeningnummer. De rest van het bedrag wordt bij aanvang van de cursus overhandigd (of breng je een bewijs van storting mee).

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag ” van de sluiting van de overeenkomst”.Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant [Boey Kristina, Zepstraat 49, 2811 Hombeek, Gsm: 0495865449, mail: kristina.boey@telenet.be ] via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. 

Indien je na deze herroepingstermijn de cursus wenst te annuleren, wordt je voorschot gerecupereerd wanneer je voor een andere cursusdatum inschrijft. Kom je de dag zelf niet opdagen zonder verwittiging, dan kan je je voorschot jammer genoeg niet terug recupereren.

Rekeningnummer: BE09 6528 0156 6757          BIC: HBKABE22

LEES EERST ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACY BELEID

 

23-2147495980                               thumb                    23-2147495980