5 tips voor het telepatisch communiceren met dieren

 

Cursus helderziendheid activerenUITGELICHT

Telepatisch communiceren met dieren is heel boeiend en heel nuttig, dieren hebben immers geen stem waarmee ze mensen kunnen hardop zeggen wat er mis is met hen. Gelukkig kunnen we met hen communiceren en ze zo helpen of ons laten helpen want ja, zij weten vaak heel goed wat wij nodig hebben of moeten doen!

Wil je het zelf ook graag leren? Dat kan in de cursus “spiritueel en intuïtief contact met dieren“.

Hier zijn alvast 5 tips om aan de slag te gaan:

 

Tip 1: Word rustig! 

Vele mensen hebben het erg druk in hun hoofd, ze rennen van hier naar daar en vinden nauwelijks rust. Als je wil gaan communiceren met dieren wil dit zeggen dat je je terug gaat verbinden met de natuur, dit vereist een rustige geest. Dieren voelen ons haarfijn aan, dus ook onze spanningen en frustraties. Als jij je hoofd steeds bezet houdt met allerlei gedachten, hoe kan het dier hier dan doorgeraken? Zorg dus voor rust in je hoofd. Dit doe je door rustig te ademen, je even terug te trekken van je drukke leven en alle zorgen even opzij te zetten. Lukt dit je niet? Je kan meditaties doen hiervoor ( korte leuke meditaties kan je downloaden op mijn site ).
 

Tip 2: Gronding is heel belangrijk!

Voor een goed contact te hebben met dieren moet je ervoor zorgen dat je een goede gronding hebt. Hoe doe je dat? Beeld je in dat er wortels uit je voeten groeien die diep in de aarde gaan, laat die wortels breder en dieper worden in de grond en zet ze daar vast. Adem uit en ontspan je schouders, armen, romp en benen. Voelt dit al beter? Een goede gronding zorgt ervoor dat je “vaster” staat en minder beïnvloed wordt door je omgeving.
 

Tip 3: Doe niet zo hard je best!

Wil je dit heeeeel graag? Weet dan hoe liever je dit wil, hoe meer je jezelf kan blokkeren. Klinkt raar? Nee, als je heel hard je best gaat doen en heel hard probeert dan ga je jezelf opspannen, al je spieren spannen zich mee op en je kan niet meer “voelen”. Ontspan, zorg ervoor dat je eerst los bent in je lijf en verwacht niets maar laat het spontaan komen. Komt er niets? Maak je dan niet druk, dit vergt ook oefening, probeer het op een ander moment opnieuw.
 

Tip 4: Zet je ego aan de kant!

Je ego is vaak het grootste struikelblok om intuïtief te gaan werken want je ego heeft juist de taak om controle te houden en je klein en angstig te houden. Alle pogingen om op je gevoel te gaan werken en dus intuïtief gaat je ego willen tegen houden. Ik heb een leuke oefening om je ego het zwijgen op te leggen en de controle los te laten. Wil je deze oefening graag doen? Je kan ze downloaden op mijn site.
 

Tip 5: Heb vertrouwen in jezelf!

Waarom denk je dat je dit niet zou kunnen? Welke blokkades heb je opgebouwd rond intuïtief werken? Aan de slag gaan met jezelf en je blokkades is belangrijk om ervoor te zorgen dat je “vrijer” word. Weet dat iedereen dit van nature kan, we hebben het alleen verleerd doorheen de jaren maar het zit nog steeds in jou! Vertrouwen hebben in jezelf is belangrijk en leer je door met het communiceren aan de slag te gaan. Als je op voorhand al denkt dat je het niet gaat kunnen blokkeer je ook weer de stroom van energie dus laat los en heb vertrouwen! Aan jezelf werken komt ook tijdens de cursus “spiritueel en intuïtief communiceren met dieren” aan bod.
 

Veel succes!